reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc babeczki.Moj synek ma dzis 2 urodzinki.Ah,jak to zlecialo o tej godzince czekalismy z mezem co dalej...i tak do 17.05-pierwszy oddech mojego synka...
urodziny_2.gif

urodziny_3.gif
urodziny_1.gif

5053196_d.jpg

Kurcze dziś zaczęłam sie zastanawiac na temat wagi...Hmmm przytyłam juz 4kg ( tak dziś pokazala waga!!) Niby to w normie ale zastanowiło mnie jakim cudem ja mam zostać przy 10 kg??To chyba nie bedzie mozliwe. Troche sie przestraszyłam bo teraz czuje sie dobrze, brzuszek jest mały i wszytsko jest super. Ale faktycznie w najwieksze lato bede miec ogromne brzuszysko i jeszcze nie daj boże kupe dodatkowych kilogramów.
Nie powinnam sobie domawiac niczego...ale moze troche ogranicze.

Mam motywacje bo mój mąż zaczął dziś diete. Biedaczek tak bardzo chce schudnąć. Może w ten sposób bedzie mi łatwiej.

Aguś wszystkiego dobrego dla Twojego Malucha :-)

Ja niestety ze złą wiadomoscią nie wiem czy Was to interesuje :
Rzecznik Watykanu Joaquin Navarro-Valls poinformował w piątek rano, że Jan Paweł II jest w bardzo ciężkim stanie. Potwierdził, że wieczorem Papież otrzymał ostatnie namaszczenie, a o godzinie 6 rano celebrował mszę św.

Ujawnił też, że Jan Paweł II doznał wczoraj "szoku septycznego", czego konsekwencją był kryzys sercowo-krążeniowy i konieczność użycia przez lekarzy respiratora. Sam chory zadecydował, że nie uda się do szpitala. Papież, według rzecznika Watykanu, jest przytomny i spokojny, ma jasny umysł mimo swego stanu.

Ojciec Święty jest podłączony do aparatury wspomagającej krążenie i oddychanie a cały czas czuwają przy nim osobisty lekarz Renato Buzzonetti oraz dwóch specjalistów od reanimacji i dwaj pielęgniarze.

Jeszcze w piątek rano watykańskie radio podawało, że stan Papieża Jana Pawła II stabilizował się. Wcześniej taką opinię przekazała włoska telewizja RAI, informując nad ranem o powolnej stabilizacji stanu zdrowia Ojca Świętego, który w czwartek wieczorem dostał wysokiej gorączki z powodu infekcji dróg moczowych. RAI podawała, że Papież dobrze reaguje na terapię antybiotykową.

Ojciec Andrzej Koprowski z Radia Watykańskiego potwierdził, że Jan Paweł II przyjął wczoraj sakrament chorych. W rozmowie z Polskim Radiem ojciec Koprowski dodał, że w swoim życiu Papież przyjmował ten sakrament wielokrotnie. Podkreślił, że jest to przede wszystkim sakrament umocnienia chrześcijańskiego.

Ojciec Koprowski zaapelował, by wspierać Papieża modlitwą.

Asiolku mialam ostatnio doly i takie tam...przemyslalam wszystko na temat porodu od nowa,i jeszcze raz od nowa  i ...jesli bedzie to mozliwe to zdecyduje sie na cesaskie ciecie.We wtorek mam wizyte u doktorka i pogadam z nim o tym.
Lilka ja maturke mam,ale zero zawodu :(.Bo po LO poszlam do Wyzszej Szkoly Pielegnacji Zdrowia i Urody w Poznaniu,mialam byc Kosmetologiem,ale nie wyszlo ::)bo na 2 roku zaszlam w ciaze i mnie delikatnie mowiac "usuneli" :mad:.

Ja się wybieram... do ortopedy bo nie daje sobie rady z nogami i kregosłupem... i pewnie cesarke bede miałą obowiązkowo a nie na życzenie mimo, ze i tak miałabym na życzenie...

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Dorianka.

Dużo uśmiechu na buźce ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
i zero smuteczków.

Do góry