reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ale Wam fajnie................piwkujecie,muzy głośno słuchacie................ach,
tylko żyć i cieszyć się życiem ::)

reklama
Niuńka ;D wszystkiego najlepszego ;D wiem ,że w inny dzień obchodzisz ale co tam... :-*

hej kochane
wczoraj musiałam kompa potraktować szybkim wyłączeniem ::) no i tymi nie spał mi do 1.30 lezeliśmy na wyrku przy zgaszonym świetle mieliśmy spać ale nie mógl biedaczek, tak wędrował tak wędrował po tym wyrku że masakra no i w końcu padł a ja byłam nieprzytomna

teraz nasłuchuję czy nie płacze tusiu, bo zostałąm z nimi, siostra poszła ze szwagrem gdziesik.........może na dni dzierżoniowa, bo kiedyś im proponowałam, żeby gdzieś wyszli jak chcą a ja szkrabów popilnuję, tylko żę diabołki małe wyczaiły i spać niechciały, dopiero co popadali (tymi grzeczny bobas śpi już od 20.30 gdzieś

choroba a ja nie wiem gdzie ręce a raczej oczy wsadzić :p na który wątek ::)

witaj kreduś ;D

no to w dzień mamy masz bojowe zadanko
całą trójeczke pilnować............buziaki za odwagę dla Ciebie ;)

hanti pisze:
i co z nowu już nikogo nie ma ??? ???

siemano, na trzy seki, mowie, ze zyje i mam się dobrze.
dziewczyny jutro ide na dyskoteke, wybawie sie za wszystkie miechy.
To tyle pa ide spac bo padam.

ide spac
padam

dzien pelen wrazen

acha laski
nie martwcie sie
ja tez na ten dzien matki od Mili nic nie dostalam ;)

reklama
A mi Majka dała buziaka z jęzorem.
A od łosia nic nie dostałam, miło by było, ale nie ubolewam nad tym no bo w końcu to jego na świat nie wydałam.

Do góry