reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja miałam linka do tej muzy,ale jak go teraz otworzyłam
to niestety nie ma tej piosenki,
ale jak mi się uda znaleźć to Wam podam :p

kaśka k pisze:
helllo kasik

kredzia ja też bardzo chcę wiedzieć kto ja wykonuje jest boska
hanti pisze:
ja miałam linka do tej muzy,ale jak go teraz otworzyłam
to niestety nie ma tej piosenki,
ale jak mi się uda znaleźć to Wam podam :p

proszzzz
JOSE GONZALEZ- piosenka Heartbeats

jutro poszukam to wam ją wysle :)

a mogę dziś siedzieć do woli.......................bo jutro mam Wolne....................jupiiiii ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

oooo to świetańsko elficzku czekam na pioseneczkę i będę się nią delektować tak jak żelem z zielonej herbatki rano ::)

no a ja byłam u siostry bo patrzałyśmy na ciuszki, wyjęła małe ciążowe (tzn zamałe na mnie) i kilka naszykowałyśmy i jutro paczką na mazury wędruje do psiapsióły :) bo czeka na drugiego dzidziołka :D

aha asiula włosy zajefajne !!!!!!!! a właśnie gdzie jesteś ?

elfica i jak tam ta nowa koleżanka ??????/

niania też myślałam że to nasza zwolniona a to maksiowa poszła z torbami no i dobrze nianiulcu ! :)

hanti długo ci nie dotrzymam towarzystwa chyba bo wymiękam ostatnio wieczorami,.............zresztą za dnia też :p

tusica miłych snów..........i majci nam nie zagazuj ::) :p (a właśnie spicie razem w pokoju, no i które z was mają szkraby "pod ręką w nocy ??? ")

a filmu tusia nie widziałam a chciałabym..........

kurde korniczek nasz jakie ma loczki przefajowe normalnie loczuś jak nic a krzysio z ładnie dużą pannicą się już prowadza :laugh:

aha nie pisałam wam tymi potrafi czasami jak mu się chce ;) powiedzieć jak robi owieczka (z zabawki podłapał) coś mniej więcej ehhhhee heeee no i szał pał tylko nie wiem jak się piszu ;) łodz ap no z filmu wieicie pewno łodz aaaaaaaaap i to mniej wiecej wygląda tak tymi wywala jęzor i gardłowo coś się tam drze czasami coś mu wychodzi jakby mówił dosłownie to.....polewka na maksa, jak się uda przyłapać z filmikiem pokazemy :) a narazie foto aha siostra wczoraj stwierdziła że chyba najlepsze foto wojtka od urodzenia :laugh: :laugh:
img59941iu.jpg

reklama
Do góry