reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dobra baby, wklejam, ale jak sobie pofarbuje i uloze to pokaze Wam jeszcze raz........................
teraz jestem opuchnieta, niepomalowana, taki live............hehehehe, wiec sie nie przestraszcie ;D ;D ;D

rzut z boku i przodu hehehe

reklama
czesc  :)

moje dziecko jeszcze spi  ;D

a z NiaNia to samo pomyślałam ze zwolniona  :p

Joasiu cudne towje właosy

łooooooooooooooooooooooooooooooooile włosów :)a jakie piekne!Bylo slicznie ale teraz jest owalajaco!!!

Joaska nasza kociczka, mrauuu :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :p :p :p :p

czuję się natchniona, żeby wybrać się w końcu do fryca hihihi

czesc Wam!!!
Joasiu, bardzo łądnie wyglądasz i piekny kawał włosów masz...

dziewczyny a u mnie kolejna noc z pobudkami...juz nie wiel ile razy sie Kuba budził, cos koło 20 do godziny 5.potem usnął i spał do 9...a ja znów ledwo żyje :(

a i nie pochwaliłam sie ze byłamwe wtorek na Hi Way i dla fanów humoru mumio bardzo polecam dla nie-fanów moze stanowic za duzą doze abstrakcji

reklama
Agnieszka R pisze:
Mell o jacie tak dlugo?Moze w nocy na imprezke sie wymknela i teraz odsypia ;)

hihihihi

juz wstała

AniaSzwarc pisze:
a i nie pochwaliłam sie ze byłamwe wtorek na Hi Way i dla fanów humoru mumio bardzo polecam dla nie-fanów moze stanowic za duzą doze abstrakcji

ja byłam natym filmie w niedzele :p

Do góry