reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

do juterka kochane..............ale ja to chyba dopiero wieczorkiem zajrzę,
bo łosiński w domu i mnie podsiada :p ;) ;D

reklama
Asiu kochana przyjmij i od nas życzonka imieninowe
i kwiatuszka   :) buziaczkii
kwiecisko5or.jpg

kurcze dlaczego ja nie widzę u siebie galerii żeby wejść na nasze zablokowane? wczoraj mialam a dzisiaj nie mam no i nie moge nic poczytać ani poogladać
oślepłam całkiem jak kura jakaś stara czy co?

ochh babeczki już mi się odblokowało nie wiem co to było ale wyłączyłam i włączyłam kompa i jest ;D sii

ale i tak spadam do łóżka jeszcze pewnie zaraz hanti albo kredzia sie odezwie ;) nasze nocne marki

kaśka k pisze:
ochh babeczki już mi się odblokowało nie wiem co to było ale wyłączyłam i włączyłam kompa i jest ;D sii

ale i tak spadam do łóżka jeszcze pewnie zaraz hanti albo kredzia sie odezwie ;) nasze nocne marki

no tak kochana jestem :)

ahaaa w sobotę na dzień matki idę sobie na koncercik ! w końcu :) łaaaaaaaaa ale fajowsko !

kredzia łobuziaro do łóżka O0 i nie podkradaj kwiatka którego sama sfotografowałam specjalnie dla Asiulki

koncercik ale fajnie masz baw się dobrze ja jutro ide do knajpki do mojej koleżanki na imieniny i w piateczek tez imprezka babska

ale w końcu wyjde z domciu samiuteńka jupiii ;D

reklama
kasiu przepraszam :-[ już nie będę ;D ;D

aaa wiecie co dziś mam potworny ból pięty ! w pogoni za tymim stanęlam pięta na kuleczkę na końcu sznureczka od pozytywki ::) i baaaaardzo boli prawie jak to że nie będzie mnie na spotkanu i na regałowisku pewnie tyż :( ah ja biedna :-[ ::)

Do góry