reklama
kaśka k
Fanka BB :)
Asiu kochana przyjmij i od nas życzonka imieninowe
i kwiatuszka buziaczkii
i kwiatuszka buziaczkii
kaśka k
kurcze dlaczego ja nie widzę u siebie galerii żeby wejść na nasze zablokowane? wczoraj mialam a dzisiaj nie mam no i nie moge nic poczytać ani poogladać
oślepłam całkiem jak kura jakaś stara czy co?
oślepłam całkiem jak kura jakaś stara czy co?
kaśka k
poprawiam się miałam napisać ze nie mam galeri czy ktos ma ten sam problem
kaśka k
zmykam spać moze jutro coś się wyjaśni
kaśka k
ochh babeczki już mi się odblokowało nie wiem co to było ale wyłączyłam i włączyłam kompa i jest ;D sii
ale i tak spadam do łóżka jeszcze pewnie zaraz hanti albo kredzia sie odezwie nasze nocne marki
ale i tak spadam do łóżka jeszcze pewnie zaraz hanti albo kredzia sie odezwie nasze nocne marki
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kaśka k pisze:Asiu kochana przyjmij i od nas życzonka imieninowe
i kwiatuszka buziaczkii
i ode mnie też i ode mnie też
a ja nadrobiłam zwierzaki i chyba mknę spać..............
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kaśka k pisze:ochh babeczki już mi się odblokowało nie wiem co to było ale wyłączyłam i włączyłam kompa i jest ;D sii
no tak kochana jestem
ahaaa w sobotę na dzień matki idę sobie na koncercik ! w końcu łaaaaaaaaa ale fajowsko !
kaśka k
kredzia łobuziaro do łóżka O0 i nie podkradaj kwiatka którego sama sfotografowałam specjalnie dla Asiulki
koncercik ale fajnie masz baw się dobrze ja jutro ide do knajpki do mojej koleżanki na imieniny i w piateczek tez imprezka babska
ale w końcu wyjde z domciu samiuteńka jupiii ;D
koncercik ale fajnie masz baw się dobrze ja jutro ide do knajpki do mojej koleżanki na imieniny i w piateczek tez imprezka babska
ale w końcu wyjde z domciu samiuteńka jupiii ;D
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kasiu przepraszam :-[ już nie będę ;D ;D
aaa wiecie co dziś mam potworny ból pięty ! w pogoni za tymim stanęlam pięta na kuleczkę na końcu sznureczka od pozytywki : i baaaaardzo boli prawie jak to że nie będzie mnie na spotkanu i na regałowisku pewnie tyż ah ja biedna :-[ :
aaa wiecie co dziś mam potworny ból pięty ! w pogoni za tymim stanęlam pięta na kuleczkę na końcu sznureczka od pozytywki : i baaaaardzo boli prawie jak to że nie będzie mnie na spotkanu i na regałowisku pewnie tyż ah ja biedna :-[ :