reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ahaaaa dziś miałam przyjemność rozmawiać z kasią :D hanti :) jak miło było, szkoda tylko że nie spotkałyśmy się przez me garbate szczęście :( ::) no ale ............

no i kupiłam sobie cos dla ciała a raczej dla zmysłów.................żel z zielonej herbatki mmmmm w końcu go dostałam :D rankiem się wysmaram i będę się sztachać zapachem świeżyzny

ok mknę do wyrka ............zimnego :(

reklama
czesc baby :)

probuje i probuje...........chyba serwerek na bb nawala....................nie moglam sie zalogowac

zmykam po kawusie i wracam czytac :)

cześć babule
dziecko mi padło wiec sie kawa delektuja a zimno u nas strasznie, tylko 10 stopni!! brrrrrrrrrrr

Hi, hi ja też pomyślałam, że Niania nasza zwolniona ;D

Joasia, włoski super! Czekam na przód ;)

A na wątku 'spotkanko' masz informację ode ;)mnie

Heja
Witam z alergicznym apsikiem :)

Żeby było smieszniej to dziś w nocy młoda urządziła nam pobudkę o 2 w nocy (wczoraj była o 3, przedwczoraj o 4) i marudziła do prawie 3, czyli patrząc na progres dziś będzie pobudka o 1, jutro o 12 i dojedziemy tak do pobudki o godzinie, o ktorej normalnie chodzi spać i może w końcu przestanie to robic? Nie wiem  co chodzi, bo ona nie płacze tylko tak pierdzi buzią, bańki puszcza ze śliny i takie tam głośne gadanie swoje uskutecznia... Następna pobudka już przed 6 i od tamtej pory nie śpi...
Kurcze a już było całkiem fajnie...

no to idę nadrabiać i po kawę przede wszystkim...

reklama
cześć moje słonka  :laugh: chciałabym podarować każdej z Was mojego dobrego samopoczucia  :D  tra la la la
nie wiem co jeszcze napisać ale mi wesoło ale jak narazie to bez powodu hi walnięta jestem chyba

kredziu podkradaj sobie ile będziesz miała ochotę bo żartowałam z tym kwiatkiem ;)

joaska tył rewelacja pieknie wycieniowane i takie błyszczące te włoski , więc dalej się nie ociągaj i odsłoń sie do końca

z nianią co jest?

Do góry