reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a tak wogole to staram sie o prace w aptece 8) 8) jako pomoc apteczna (czyt.sprzataczka) :p
ale praca w ciepelku,niedziele wolne i swieta tez i niezle zaplaca
tyle ze starczy na rate kredytu

a kto wie czy jak skoncze wreszcie LO nie pojde na farmaceute ? 8) :D

ok ok marzy sie marzy wiem wiem :D

Lilka pisze:
dziewczyny
moja kolezanka ma problem
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,8238.0.html

moze ktoras cos miala podobnego???
chce jej pomoc bo sie strasznie denerwuje.........a ja nie mam pojecia co to moze niby byc

lilka powiedz dziewczynie niech idzie do lekarza, to moze byc od jedzenia, od przegrzania, moze byc tez lojotokowe zapalenie skoty, albo poprostu taka yroda maluszka!!!

lila dobry pomysl idz na tech, farmaceute, studium trwa dwa lala :)

tyle ze tam jest w cholere chemii, matmy i tym podobnych................

rano net mi mulił tak,że wysłałam jednego posta i dałam sobie spokój a póżniej mi prąd wyłączyli :mad:
no a teraz dziecko śpi a ja z kolejną kawa siedze ;D

obiadek musze jeszcze szybciutki jakiś zmajstrowac i tyle. Pogoda nawet jest, słonko świeci ale wieje strasznie brrr

Joaska pisze:
dzienki baby :)

tylko wiecie co czuje taki niesmak ze ta fryzura jest taka .....................zwyczajna.........

Joasiu zwyczajna to ta twoja fryzura napewno nie jest
teraz weronika napisze co o niej mysli a potem ja sie wypowiem ;D

i i jkjjkxk 0o09ovgikiujudkcf,cfjcvg.......................mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
no.. tyle ma do poiwedzenia moje dziecko a mnie zatkało :o włosy masz za...ste innego określenia nie znajduje, ta ilośc i ten blask jest poprostu cudowny!!
A Ty sama kochana jeśli tak wyglądasz bez makijażu to ja Ci proponuje wywalić wszystkie kosmetyki i więcej kasy na nie nie wydawac bo nie musisz sie wcale malować, wyglądasz pięknie bez makijażu.
Retusze zbędne ;D ;D

tego posta pisałam około 9.30 rano ale nie dało sie wysłać, wiec skopiowałam i teraz wysyłam ;D

Nianiu i dobrze zrobiliscie!!!

Joasiu wlosy sa przesliczne i faktycznie ...po co chcesz sie malowac :o bez makijazu miooooooodzio!!!!!

Emamo jak sie ciesze ze z JUlinka sie wszystko wyjasnilo :D fiuuuuuuu wyobrazam sobie jaka to ulga dla Was :) buziaki dla Julciaka :-*

Agula w bolond tez Ci do twarzy!!!! Tobie chyba we wszystkim ladnie!!!

Tuska jak tam Twoja pokasana glowa? :-*

Elfiko ja chyba jeszcze nie pisalam ::) skleroza nie boli
Weronika sliczniutka i te falbany i spineczka ::) ::) lalunia 8)

reklama
a ja dzis walczylam z szerszeniem :p :p zgrzalam sie przy tymm jak szczur ...rany ale obrzydliwe to to brrrr

boje sie takkich frowaczy ::)

Do góry