reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
a my zaczęliśmy dzień noe szczególne, rano około 4tej zabrałam Weronike do naszego łózka a o 6.10 obidził mnie jej płacz bo..spadła z łóżka!!! znowu!!! co ze mnie za matka!!! ostatni raz ją wziełam do siebie bo ona teraz już nie usiedzi 5 minut na miejscu i to już jest niebezpieczne :-[
na szczęscie na podłodze miałam połozone poduchy z łózka i nic jej sie nie stało ale sie wystraszyła nieżle a ja z nią kurcze
co do nocek to u nas sie troche uspokoiło a zębów nie ma wiec już sie łudzić przestałam
na szczęscie na podłodze miałam połozone poduchy z łózka i nic jej sie nie stało ale sie wystraszyła nieżle a ja z nią kurcze
co do nocek to u nas sie troche uspokoiło a zębów nie ma wiec już sie łudzić przestałam
hanti
Lipcowe Mamy '05
u nas idą ewidentnie zęby,a właściwie górna jedynka i Otylia zgrzyta od rana,
a mnie się włos na głowie jeży
KOCHANE.............OTYLCIA WLAŚNIE ZROBIŁA PIERWSZĄ KUPKE NA NOCNIK
jestem taka SZCZĘŚLIWA...........Damian to raz jeden nasikał w ten nocnik,a o kupie nie było mowy
poszedł na muszlę po 2 roczku
a my nie mamy 10 miesięcy.............boshe
jestem taka SZCZĘŚLIWA...........Damian to raz jeden nasikał w ten nocnik,a o kupie nie było mowy
elfiko
lipcowe mamy ´05
a wczoraj robiliśmy z łosiem przemeblowanie pokoju i wynosiliśy wszystkie niebiezpieczne rzeczy typu kwietnik , szafka wiklinowa na której stoi zegar : bo Weronika tak szaleje,wstaje dosłownie przy wszystkim i ciągle do neij latamy ratować przed tragedią :
kojec dzisiaj zwijamy bo bez sensu nam tylko miejsce zajmuje
kojec dzisiaj zwijamy bo bez sensu nam tylko miejsce zajmuje
Joaska
Lipcowe mamy '05
powiem Wam ze moje dziecko chyba samo sobie powoli uregulowuje noce, teraz juz nie budzi sie o 22 jak poloze go o 20 tylko dopiero po polony, a pozniej juz kolo 4 i potem to juz wstaje kolo 7, 8...........
elfiko
lipcowe mamy ´05
hanti pisze:u nas idą ewidentnie zęby,a właściwie górna jedynka i Otylia zgrzyta od rana,
Hanti gratulacje dla obsrajtka nocniczkowego!!!
u nas od dwóch dni trzy kupki dziennie na nocniczku pięknie a mama oszczędza na pampersach i sie cieszy jak szalona. Łatwo nam ta nauka poszła jak nie wiem co!
od razu jak ją sadzam to robi co trzeba i wstajemy ;D super
Joaska
Lipcowe mamy '05
no to otylcia gratulacje!!!!!!
baby ja chyba tez sie w nockin wyposaze qrcze..................ale moje dziecko robi kupke kiedy mu sie podoba, nie ma okreslonej pory...........poza tym znajac go, to nie usiedzi na nim...........heheh
baby ja chyba tez sie w nockin wyposaze qrcze..................ale moje dziecko robi kupke kiedy mu sie podoba, nie ma okreslonej pory...........poza tym znajac go, to nie usiedzi na nim...........heheh
tusia25
Fanka BB :)
JOASIU !!!!!
Z okazji imienin życzę Ci,
aby jedynymi łzami,
które pojawią się w Twoich oczach
były kryształowe łzy szczęścia,
aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy
nie zakryły ciężkie chmury smutku,
aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia,
a szczęście, zdrowie, radość i miłość
były przeznaczeniem Twych dni.
Z okazji imienin życzę Ci,
aby jedynymi łzami,
które pojawią się w Twoich oczach
były kryształowe łzy szczęścia,
aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy
nie zakryły ciężkie chmury smutku,
aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia,
a szczęście, zdrowie, radość i miłość
były przeznaczeniem Twych dni.
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:no to otylcia gratulacje!!!!!!
jak go otoczysz na początku zabawkami i spróbujesz odwrócic uwage to może posiedzi, Weronika już sie nauczyła poc o tam siedzi i wstaje dopiero jak skończy ;D
ale zabawki i tak jej daje obok
reklama