reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

5_big.jpg
-Joasiu!!!

reklama
a my zaczęliśmy dzień noe szczególne, rano około 4tej zabrałam Weronike do naszego łózka a o 6.10 obidził mnie jej płacz bo..spadła z łóżka!!! znowu!!! co ze mnie za matka!!! ostatni raz ją wziełam do siebie bo ona teraz już nie usiedzi 5 minut na miejscu i to już jest niebezpieczne :-[
na szczęscie na podłodze miałam połozone poduchy z łózka i nic jej sie nie stało ale sie wystraszyła nieżle a ja z nią :mad: kurcze

co do nocek to u nas sie troche uspokoiło a zębów nie ma wiec już sie łudzić przestałam :(

u nas idą ewidentnie zęby,a właściwie górna jedynka i Otylia zgrzyta od rana,
a mnie się włos na głowie jeży :(

KOCHANE.............OTYLCIA WLAŚNIE ZROBIŁA PIERWSZĄ KUPKE NA NOCNIK
jestem taka SZCZĘŚLIWA...........Damian to raz jeden nasikał w ten nocnik,a o kupie nie było mowy
poszedł na muszlę po 2 roczku
a my nie mamy 10 miesięcy.............boshe

a wczoraj robiliśmy z łosiem przemeblowanie pokoju i wynosiliśy wszystkie niebiezpieczne rzeczy typu kwietnik , szafka wiklinowa na której stoi zegar ::) bo Weronika tak szaleje,wstaje dosłownie przy wszystkim i ciągle do neij latamy ratować przed tragedią ::)
kojec dzisiaj zwijamy bo bez sensu nam tylko miejsce zajmuje

powiem Wam ze moje dziecko chyba samo sobie powoli uregulowuje noce, teraz juz nie budzi sie o 22 jak poloze go o 20 tylko dopiero po polony, a pozniej juz kolo 4 i potem to juz wstaje kolo 7, 8...........

hanti pisze:
u nas idą ewidentnie zęby,a właściwie górna jedynka i Otylia zgrzyta od rana,
a mnie się włos na głowie jeży :(

KOCHANE.............OTYLCIA WLAŚNIE ZROBIŁA PIERWSZĄ KUPKE NA NOCNIK
jestem taka SZCZĘŚLIWA...........Damian to raz jeden nasikał w ten nocnik,a o kupie nie było mowy
poszedł na muszlę po 2 roczku
a my nie mamy 10 miesięcy.............boshe

Hanti gratulacje dla obsrajtka nocniczkowego!!!
u nas od dwóch dni trzy kupki dziennie na nocniczku pięknie a mama oszczędza na pampersach i sie cieszy jak szalona. Łatwo nam ta nauka poszła jak nie wiem co!
od razu jak ją sadzam to robi co trzeba i wstajemy ;D super

no to otylcia gratulacje!!!!!!

baby ja chyba tez sie w nockin wyposaze qrcze..................ale moje dziecko robi kupke kiedy mu sie podoba, nie ma okreslonej pory...........poza tym znajac go, to nie usiedzi na nim...........heheh

JOASIU !!!!!

299.gif

Z okazji imienin życzę Ci,
aby jedynymi łzami,
które pojawią się w Twoich oczach
były kryształowe łzy szczęścia,
aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy
nie zakryły ciężkie chmury smutku,
aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia,
a szczęście, zdrowie, radość i miłość
były przeznaczeniem Twych dni.​

Joaska pisze:
no to otylcia gratulacje!!!!!!

baby ja chyba tez sie w nockin wyposaze qrcze..................ale moje dziecko robi kupke kiedy mu sie podoba, nie ma okreslonej pory...........poza tym znajac go, to nie usiedzi na nim...........heheh

jak go otoczysz na początku zabawkami i spróbujesz odwrócic uwage to może posiedzi, Weronika już sie nauczyła poc o tam siedzi i wstaje dopiero jak skończy ;D
ale zabawki i tak jej daje obok

reklama
Do góry