reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
Joaska pisze:
no to otylcia gratulacje!!!!!!

baby ja chyba tez sie w nockin wyposaze qrcze..................ale moje dziecko robi kupke kiedy mu sie podoba, nie ma okreslonej pory...........poza tym znajac go, to nie usiedzi na nim...........heheh

jak go otoczysz na początku zabawkami i spróbujesz odwrócic uwage to może posiedzi, Weronika już sie nauczyła poc o tam siedzi i wstaje dopiero jak skończy ;D
ale zabawki i tak jej daje obok

qrcze pomysle nad tym, jakos czuje ze to dla Niego za szybko..................ale proba nie strzelba jak mawia moj tato :)

reklama
Dla naszej KOCHANEJ Joasi ;)
joanna19eb.gif

KOCHANA,BY W tWOIM ŻYCIU ZAWSZE ŚWIECIŁO SŁONECZKO ;D

no i chciałam powiedzieć jeszcze,że Weronika sie zdenerwowała na swoją przyszłą teściową bo fotek Kornelka w galerii mało i chyba zaczęła uczuciem darzyć kolege Kubusia bo jak tylko go zobaczy w galerii to piszczy jak szalona i rączki wyciąga ::)
a uczyłam dziecko wierności w miłości ::) nie posłuchała ;)

elfiko pisze:
no i chciałam powiedzieć jeszcze,że Weronika sie zdenerwowała na swoją przyszłą teściową bo fotek Kornelka w galerii mało i chyba zaczęła uczuciem darzyć kolege Kubusia bo jak tylko go zobaczy w galerii to piszczy jak szalona i rączki wyciąga ::)
a uczyłam dziecko wierności w miłości ::) nie posłuchała ;)

ooooooooooo no prosze..........pezkazalam Kubie heheh i pokazalam ktora to laseczka na jego widok piszczy!!!

elfiko pisze:
hanti pisze:
u nas idą ewidentnie zęby,a właściwie górna jedynka i Otylia zgrzyta od rana,
a mnie się włos na głowie jeży :(

KOCHANE.............OTYLCIA WLAŚNIE ZROBIŁA PIERWSZĄ KUPKE NA NOCNIK
jestem taka SZCZĘŚLIWA...........Damian to raz jeden nasikał w ten nocnik,a o kupie nie było mowy
poszedł na muszlę po 2 roczku
a my nie mamy 10 miesięcy.............boshe

Hanti gratulacje dla obsrajtka nocniczkowego!!!
u nas od dwóch dni trzy kupki dziennie na nocniczku pięknie a mama oszczędza na pampersach i sie cieszy jak szalona. Łatwo nam ta nauka poszła jak nie wiem co!
od razu jak ją sadzam to robi co trzeba i wstajemy  ;D super
Dzieks  ;D

u nas tez zimno...................brrrr 11 stopni :)

a ja dzis fryzjer...........................................................................................................

Joaska pisze:

baby ja chyba tez sie w nockin wyposaze qrcze..................ale moje dziecko robi kupke kiedy mu sie podoba, nie ma okreslonej pory...........poza tym znajac go, to nie usiedzi na nim...........heheh
Joasiu u nas tez kupka jest robiona w różnych porach,tylko nauczyłam Otylcię stekacmjak zaczyna robi eeee i się pręży
i tak właśnie zaczęła,to ja ją myk na nocnik i razem stękałyśmy...............no i był efekt
oby tak było zawsze ;)

hanti pisze:
Joaska pisze:

Joasiu u nas tez kupka jest robiona w różnych porach,tylko nauczyłam Otylcię stekacmjak zaczyna robi eeee i się pręży
i tak właśnie zaczęła,to ja ją myk na nocnik i razem stękałyśmy...............no i był efekt
oby tak było zawsze ;)

u Nas nie ma zadnych oznak...........no oprocz zapachu ale to juz jest po................. ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Joasiu bo to jest szybko.Dzieciaczki sie teraz zalatwia albo i nie robia to nieswiadomi.Np.Dorianka tez wczesnie sadzalam bo jak mu sie chlodnij bewz pieluchy zrobilo to siusial na nocnik.Zlbo zalatwial sie po przebudzeniu.Kupke tez czasm robil bo mu latwiej chyba bylo w takiej siedzacej pozycji-ale to nie byo da konca swiadome.Dzieci jak maja roczek albo 1,5 to czesto sie pozniej na nocnik obrazaja i wogole niecha usiasc.Ja Doriaka na nocniku nie przetrzymywalam -nocnik traktowalismy jako taka zabawe jak byl malutki.A kiedy mial 2 latka przestalam mu zakladac pieluszke i zaczol wolac.Nawt na noc nie musialam zakladac mu pieluszki bo sie kontrolowal nawet w nocy.
A Natanka na razie nie sadzam bo on wogle siedziec na nocniczku ne lubi-niechce aby sie zrazil.

Do góry