reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
mąż wrócił rano z nocnej zmiany..................................................................................................................................
dostałam konwalie .............................................................................................................................................. ;D
dostałam konwalie .............................................................................................................................................. ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki
wstretna pogoda za oknem, u Was tez??????
zmykam po kawe zeby sie troche rozbudzic!!!!!
wstretna pogoda za oknem, u Was tez??????
zmykam po kawe zeby sie troche rozbudzic!!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:mąż wrócił rano z nocnej zmiany..................................................................................................................................
poprawy dzien 1!!!!!!!!
brawo dla losinskiego!!!!!!
reklama
kate332
lipcowe mamy'05
super super, oby tak dalejJoaska pisze:elfiko pisze:mąż wrócił rano z nocnej zmiany..................................................................................................................................
poprawy dzien 1!!!!!!!!
brawo dla losinskiego!!!!!!
a mój łoś dzisiaj podpadł, obudziła krzyska o 6 i o ósmej juz tak marudził ze usnąl na 40 min, a ja mam dzisiaj na 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mogłam pospac chociaz do 7:30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!