reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Joaska pisze:
u nas tez zimno...................brrrr 11 stopni :)

a ja dzis fryzjer...........................................................................................................

o rany!a co chcesz zrobić?? obciąc sie?? masz stracha?

Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:

a ja dzis fryzjer...........................................................................................................

tak-chce sie obciac, tak- mam stracha!!!!

ale odpowiedż :mad: nic z niej nie wiem! Jak sie obcinasz? ile? gdzie? dlaczego?!!!!

Aga bardzo trafnie to ujęłaś,te nocnikowe załatwianie potrzeby,
to jak pierwsze sylaby mama,które dzieciaczki mówiły nieświadomie,
ale jeśli dzieciaczkowi podoba sie nawet robienie czegoś tam na nocnik,to czemu nie
w końcu może zajarzy o co biega i bedzie dobrze,a jak nie to i tak na dobre to wyjdzie

chociaż poznałam chłopca,co po roczku wołał siku i kupkę ;)

elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:

tak-chce sie obciac, tak- mam stracha!!!!

ale odpowiedż :mad: nic z niej nie wiem! Jak sie obcinasz? ile? gdzie? dlaczego?!!!!

najpierw musze zciaz zniszczone wlosy, pozniej cieniowanko...............zeby byly bardziej objetoisciowo wieksze, moze jakas grzyweczka, ale taka dluuuuga bardzo, potem farba oczywiscie czarna i tyle...............

hanti pisze:
a ja dziś mam wizytę u dentysty i najbardziej boję się kosztów :p

ja wczoraj przechodziłam obok gabinetu dentystycznego i poczułam ten zapach bbbbbbbbrrrrrrrrrr ja jednak najbardziej boje sie wiertła :-[

reklama
kawe wypiłam- dwie
ide teraz po warzywa i jakieś mięsko kupic bo trzeba obiad jakiś zrobić
nie mam absolutnie pomysłu na jedzonko dzisiaj

dobra znikam

Do góry