reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

ja tez mykam bo ąz mnie ekran onitora razi w oczy :-[ a tak chciałam posiedziec dzisiaj dłużej z Wami, tylko to mi humorek poprawia :)
boshhh dziewczyny jakbym was nie miała to nie wiem.... tragedia

reklama
ania.g pisze:
O Martuske prosze sie nie martwic zapewne od wczoraj odpoczywa z rodzinka w Polsce. Pewnie niebawem jak ochlonie sie zamelduje ;D

martuśka co za małpiszon z ciebie :p ::) ;) że jechałaś to wiedziałyśmy. no ale mogłaś skrobnąć że już lecicie to by śmy siętu o ciebie nie gowiły

tak wogóle witam :) ............nadrabiam

ok wode w wannie juz mam a mi sie zapomniało że jestem sama z weronika wiec bedzie kąpanko przy drzwiach otwartych i ewentualne śmiganie do dziecka na golasa ::) :p

do jutra babole ;D

byłam w galerii
Joasia, Niania lasencje wspaniałe :o aż sie pośliniłam :p

elfiko pisze:
ok wode w wannie juz mam a mi sie zapomniało że jestem sama z weronika wiec bedzie kąpanko przy drzwiach otwartych i ewentualne śmiganie do dziecka na golasa  ::) :p

do jutra babole  ;D

byłam w galerii
Joasia, Niania lasencje wspaniałe  :o aż sie pośliniłam  :p
-tak to prawda kobietki u nas wyjatkowo urodziwe ;) :)

a ja mam w pracy teraz monitor na przeciw mojego stołu i może teraz od czasu do czasu juz się odważę,cosik skrobnąć :)

reklama
Edytko cieszę się,że u Julci wszystko ok
od dziś turlać się i turać i jeszcze raz turlać macie
i za tydzień same zobaczycie,jakie postępy będą ;D

Do góry