reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
NiaNia pisze:
NiaNia pisze:
Lilka pisze:
elfiko pisze:
boshhh Niania co ja bym dała za dwie pobudki nocne a Ty to nazywasz ząbkowaniem??  :o to co powiesz o moim dziecku które do północy obudziło sie 10 razy dokładnie  :-[

masakra.................chyba bym chodzila jak zombii po takiej nocy

Mili sie w nocy nie budzi wiec jak juz cos jest to mi strasznie ciezko jest wstac do niej

a wczoraj w niedziele zrobila nam prezent!!
w szoku bylismy obaj..........wstala kolo 12 godziny!!!!!!!!!!! a szla spac o 23 bo bylismy w pizzerii z nia oczywiscie :D

tagze Elfiko łącze sie w bólu  :( bo sobie tego nie wyobrazam

Ale czadzior!!

A mój syncio to ma tak, ze niezależnie o której pójdzie spać do zawsze wstaje o 6!! ;D 8)

moja to samo z tym, że wstaje o 5 :o :o :o

:-[ dziewczyny pogryzly mnie pszczoly i dzis umieralam. Cztery w głowe jeszcze mnie boli, tak bolało, że nie mogłam oczu otworzyc.

tusia26 pisze:
:-[ dziewczyny pogryzly mnie pszczoly i dzis umieralam. Cztery w głowe jeszcze mnie boli, tak bolało, że nie mogłam oczu otworzyc.

oj współczuje i to bardzo :-*

a ja wczoraj akurat oglądałam film Plaga o pszczołach i osach i dziś jak na spacerz byłam to jakieś schizy miałam że mnie pogryzą i padne................. ::)

Kurcze przez weekend mnie tu nie było i 24 strony do nadrobienia.
Wiecie co? Ale wyrodna matka jestem. W piątek jak sobie czytałam bb, Maciuś bawił się koło mnie i tak się jakos wywrócił, że upadł na buźkę i rozciął sobie wargę. Jak go podniosłam i zobaczyłam, że z buzi leje mu się krew, to myślałam, że zawału dostanę. Normalnie tak się roztrzęsłam, że nie wiem co. Myślałam, że zęby powybijał, bo krew lała się ciurem, ale na szczęście to "tylko" wargunia mu pękła. Na szczęście następnego dnia już prawie nie było śladu.

Kurcze to mi uzmysłowiło, jak trzeba uważać i mieć oczy z tyłu głowy. Normalnie siedział przy mnie i się bawił. Nie mam pojęcia jak on to zrobił :(

reklama
A mój synek dzisiaj pobił rekord spania w dzień. Spał jeden raz ale za to 3 godziny i 15 minut. Szok. Pierwszy raz w życiu mu się to zdarzyło.

Do góry