reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Właśnie leci ta nowa reklama żywca, widziałam ją pierwszy raz w sobotę w kinie, strasznie mi się podoba :)

reklama
właśnie przeczytałam o naszym spotkanku...............BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elfiko pisze:
jestem  :) nadaje z .......domu  ;D

brawo04.gif
brawo04.gif
brawo04.gif

ale numer
mam nową koleżanke i Weronika kolege zyskała króry urodził sie 28 czerwca w zeszłym roku czyli tydzień przed weroniką :laugh:
wyszłam dzisiaj sobie przed blok u moich rodziców z Weroniką i usiadłam na takiej ławce a obok siedziała na ławce dziewczyna z chłopczykiem i tak od słowa do słowa zaczęłuśmy gadac i ... okazało sie że ona mieszka dokładnie na przeciwko mnie!!! ulica dalej!!! mamy dzieci w tym samym wieku a dopiero dzisiaj przed blokiem moich rodziców sie poznałyśmy!! mieszkaja tam tez jej teściowie i dlatego ona tam była!!!!
poszłyśmy dzisiaj na spacer i zeszło nam 2 godziny na gadaniu a na jutro na 11 jestesmy na kawe umówione ;D
moze juz na samotne spacery chodzic nie bede ;D
super

ale ci zazdroszcze ja spacery nadal samotne, łoś nie ma czasu a moje koleżanki....no cóż mają fajniejsze rzeczy do roboty

boshe..ledwo zwierzaki nadrobiłam i watek o spotkaniu..............a główny jeszcze mi został
i nie mam już sił.................buuu

reklama
elfiko pisze:
ale numer
mam nową koleżanke i Weronika kolege zyskała króry urodził sie 28 czerwca w zeszłym roku czyli tydzień przed weroniką  :laugh:
wyszłam dzisiaj sobie przed blok u moich rodziców z Weroniką i usiadłam na takiej ławce a obok siedziała na ławce dziewczyna z chłopczykiem i tak od słowa do słowa zaczęłuśmy gadac i ... okazało sie że ona mieszka dokładnie na przeciwko mnie!!! ulica dalej!!! mamy dzieci w tym samym wieku a dopiero dzisiaj przed blokiem moich rodziców sie poznałyśmy!! mieszkaja tam tez jej teściowie i dlatego ona tam była!!!!
poszłyśmy dzisiaj na spacer i zeszło nam 2 godziny na gadaniu a na jutro na 11 jestesmy na kawe umówione  ;D
moze juz na samotne spacery chodzic nie bede  ;D
super

to super elfiko  :)

ja też bym chciała mieć kogoś do towarzystwa na spacerek

Do góry