reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
aneczko co Cie tak wzielo na sentymenty...............heheh

ale powiem szczerze ze czasem brakuje mi "stanu ciazy"...........tak bylo fajnie, milo...........i jakos tak inaczej, nawet los byl inny!!!

u Nas na razie nie ma mowy o dziecku, ale marze by kiedys uczesac moja coreczke w dwa warkoczyki  ::) ::) ::)

Mnie tez sie tak wydaje, ze los był inny...ale to chyba nie do końca :laugh: Przeciez ciagle pisalysmy co za łosiska z naszych łosi,jak nas nie rozumieja itd :D :laugh: ;) :)

reklama
Ciekawe, która pierwsza nam zafasolkuje co ?:):)

Asiu jesteście już po wizycie u lek? Jak KUbulek?

Joasiu a te roladki to się w piekarniku piecze tak? bez wcześniejszego podsmażania?

pragne zakomunikowac ,ze moje dziecko wspaniałe zrobiło przed chwilą swoja pierwszą kupę do nocnika i .... siku też ;D ;D ;D

jako,że nasz stary nocnik miał za dużą dziure i pupcia Weroniki tam wpadała to dziadkowie zakupili w sobote nowy nocniol mniejszy ;D
od wczoraj trwały próby i dzisiaj SUKCES !!!!! ;D

He, he Ewelinko, właśnie przed chwilą koleżanka z pracy (czerwcówka) zakomunikowała mi dumnie o pierwszej kupie, zrobionej dziś do nocnika przez jej córcię ;) Można powiedzieć, gówniany dzień? ;D

Joaska pisze:
baby wlasnie robie kolacje dla siebie i losia............kurczak z imbirem i curry, salata zoliwkami i pieczone ziemniaczki.......swiece i wino przygotowane.............zwariowalam, nie????????

::) ja chce byc łosiem

reklama
czesc babeczki :laugh:

ide czytac co tam naskrobalyscie
mam nadzieje ze nie duzo bo ostatnio znowu siedze za duzo przed kompem 8)

Do góry