reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

baby gdzie wy jestescie???

nianiucha bidulko, mojedziecko tez czasem wtyka paluchy do oka.............ale tylko losiowi hehehe, madre dziecko ;) ;)
polecam oklady z torebki zapazonego rumianku!!!!

reklama
jestem
dzień dobry :)
dla kogo dobry dla tego dobry
tysiąc pięćset sto dziewięcset pobudek nocnych było :-[ a rano wstawanie o 5.30 , dąłam jej mleka i zasnęła jeszcze do 8.00 a ja zamiast wstać to z nią sie drzemnęłam it eraz mi głowa pęka.
Weronika znowu padła a ja kawe pije drugą już, żołądek sobie zjade ale co tam

boshhh Niania co ja bym dała za dwie pobudki nocne a Ty to nazywasz ząbkowaniem?? :o to co powiesz o moim dziecku które do północy obudziło sie 10 razy dokładnie :-[

Joasiu jak tam wieczorek? udał sie? Myślałąm o Was około 1szej w nocy jak szłam sobie po wode do kuchni :)

elfiko pisze:
Joasiu jak tam wieczorek? udał sie? Myślałąm o Was około 1szej w nocy jak szłam sobie po wode do kuchni :)

kolacja byla pyszna, wineczko tez.............a pozniej zwykle polozenie sie spac..............Kuba sie budzil, kaszel go meczyl,................ale ogolnie bylo super!!!

a Ty kochana w domku juz??

Joaska pisze:
elfiko pisze:

kolacja byla pyszna, wineczko tez.............a pozniej zwykle polozenie sie spac..............Kuba sie budzil, kaszel go meczyl,................ale ogolnie bylo super!!!

a Ty kochana w domku juz??

napisze w zwierzyńcu naszym

czesc

ja jeszcze kawy nie zdarzyłam sobie zrobić :p

wstałyśmy o 9 ;D

a teraz Julia sie usypiała i spała 10 minut i wstała sobie :laugh:

Dzir\ewczyny czytam,że wiele szkarbów jest chorych, więc podaje wam stronkę na któej mozna zadac pytanie specjaliście i stosunkowo szybko uzyskać odpowiedź. To tak w razie jakiejś "awari" ze swoim pediatrą bądx w ramach konsultacji. Kiedys już sama korzystałam i było ok.
http://www.dziecko24.pl/porady.php

reklama
Do góry