Anikaa
Fan(ka)
elfiko pisze:Joasia mnie tez gardlo boli a smaka na piwko mam od rana ale sobie odpuszczam przez ten bol gardla.
Edytko idz czym predzej do tego neurologa z Julinka a napewno sie okaze,ze wszystko gra i Julka sie poprostu tak indywidualnie rozwija, Kazdy ma swoje tepo, weronika stala caly czas w miejscu a dopoero jakis miesiac temu oszalala i nadgania teraz w zastraszajacym tempie.
Trzyma kciuki za Was kochana, bedzie dobrze a Ty nie placz bo to napewno nie twoja wina, chodzisz z dzieckiem do lekarza pediatry i to on sie powinien znac na takich rzeczach a nie Ty.
bedzie dobrze, zobaczysz :-*
dokładnie tak Edytko, nie martw się u Kuby też tak było... Jula juz siedziała a on nawet o tym nie myślał a jak zaczął siadac to i całą reszta się ruszyła..myśle ze może pomóc wizyta u innego rehabilitanta...pomyśl moze o metodzie Wojty . Wiem ze jest ona skierowana przede wszystkim do dzieci z porażeniem ale wielu moich znajomych cwiczyło tą metodą swoje zdrowe dzieci z jakims konkretnym problemem (np. chłpiec w 3 miesiącu miał zaciśniętę piąstki 2 wizyty u reheb. i było po sprawie) . Co do metody to wiem ze dzieci nie bardzo lubią te cwiczenia ale przynoszą one szybki i b. dobry rezultat...