reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

moje dziecko szaleje, ja popijam kawke zbozowa ( tak jakos mnie wzielo) i czuje ze jutro nic nie pwoeim, gardlo chyba mi wysiada...........jakis bakcyl czy co, tylko zebym dziecka nie zarazila..........

losiek w robocie, bede kolo 1..............w nocy oczywiscie heheh

aha tak sobie dzisiaj myslalam................ dobrze ze mamy Nasze zwierzatka ;) ;) dzieki nim poznaje Was jeszcze dokladniej i stajecie sie mi bardziej bliskie!!!

reklama
aha i dla znudzonych polecam TVN...........my z Kuba wlasnie sie przygotowujemy do ogladania "chlopaki nie placza" heheh

uwielbiam ten tekst " jest tu jakis frajer, nieee to daj piataka " heheheheeh ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

a ja witam pozna pora, mam swojego laptopika bo mi moj los go przywiozl jak bylam z weronika na spacerze, zostawil mojej mamie i powiedzial ze dlatego zeby mama mogla spokojnie popracowac wieczorem na kompie a ja wtedy moge sobie laptopik okupowac, patrzcie jaki troskliwy.
Na zwierzakach wam napisze zaraz co z naszej dzisiejszej rozmowy wyszlo.

pewnie ten gosc co nas teraz czyta to nosi takie samo nazwisko jak ja ale jest plci odmiennej :mad:
kontrola zony to sie nazywa :mad:

Joasia mnie tez gardlo boli a smaka na piwko mam od rana ale sobie odpuszczam przez ten bol gardla.

Edytko idz czym predzej do tego neurologa z Julinka a napewno sie okaze,ze wszystko gra i Julka sie poprostu tak indywidualnie rozwija, Kazdy ma swoje tepo, weronika stala caly czas w miejscu a dopoero jakis miesiac temu oszalala i nadgania teraz w zastraszajacym tempie.
Trzyma kciuki za Was kochana, bedzie dobrze a Ty nie placz bo to napewno nie twoja wina, chodzisz z dzieckiem do lekarza pediatry i to on sie powinien znac na takich rzeczach a nie Ty.
bedzie dobrze, zobaczysz :-*

co do kremu to ja uzywalam z Avonu tego co link dala Niunka ale wtedy moje rozstepy byly takie malutkie ze prawie niewidoczne a do tego chodzilam dwa razy w tygodniu na basen i rezultat byl taki ze skora super napieta byla i jedrna ale nic poza tym.
Vichy natomiast jest superowy i pomaga przynajmniej mi pomagal a mialam dwa opakowania w sumie na dlugo starczaly i teraz jak mnie na niego juz nie stac ( niestety nie dostaje juz wyplaty :p ) uzywam serii lirene ale zbyt krotko by wam cos o tym powiedziec.

czyli jednak namawiacie mnie na vichy? A co sądzicie o L'Orealu? Z serii Perfect Slim. Trochę jednak tańszy niż Vichy. Ach ta kaska ::)

reklama
Do góry