reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

NiaNia pisze:
e_mama pisze:
Iwon pisze:
O Przybylskiej dowiedziałam się jakieś dwa tygodnie temu, a ostatnio była u Majewskiego i muszę powiedzieć, że ją podziwiam. Elegenacka, szczupła, zadbana i z taką lekkością wypowiada się o macierzyństwie. Dla niej dwójka dzieci to nie problem, widać, że jest szczęśliwa i nie udaje. Fakt, że ma być może większe wsparcie, niż niejedna z nas, bo i kasy więcej na opiekunki, nianie itp.  ::)

jej teściowa mieszka w Sopocie w tym samym bloku, w którym mieszkaliśmy 5 lat i często widziałam Przybylską w windzie czy jak wsiadała czy wysiadała z samochodu z tą swoją córeczką. Ona jest strasznie drobniuteńka z natury, więc wrócić do formy po porodzie też jej łatwiej.
A swoją drogą to na codzień ma dość kiepski image :) nie wiem czy robi tak dlatego, żeby jej ludzie nie rozpoznawali czy po co?
Ubiera się trochę jak dziewczyna dresiarza  ;D :p :p :p :p

No co ty?? Dawaj jakies ploty.
Kiedyś ja poznał mój Michał. Jak jezscze był młody i szalony ::) ;D Na jakiejś imprezce. Była ostro na haju hehe

e tam, plotek to ja żdanych nie znam, nie widziałam jej pijanej hehehe
jeździła wtedy srebrną bmwuchą kombi, a jak mój łosio pomógł jej kiedyś wózek do windy wnieść to ją poznaliśmy po głosie, bo taka była nie podobna do siebie :) Czapka z daszkiem nasunięta głęboko na twarz, ogromne koła kolczyki, błyszczące paski, sportowe buty, no taka luźna mama  :laugh: :laugh:

reklama
tusia26 pisze:
Ja wczoraj wyskoczylam odreagowac - na szybkie piwko z kolezanka, Maja z moja mam zostala.
Dziewczyny jutro, lub pojutrze moze jedziemy do Oliwi do zoo, mam nadzieje, że Maja nie będzie płakać.

w Zoo w Oliwie jest super, ciekawe czy Maję już zainteresują zwierzątka. Moja miała je gdzieś, jeszcze za mała jest chyba :)

Wy to fajowo macie w tych dużych miastach bo możecie spotkac kogoś znanego a ja w tej moje dziurze to nie mam szans na takie face to face ::)
ale był raz u nas cezary Pazura w szkole :p w technikum jeszcze byłam wtedy ;D
i poznałam osobiście facetów z takiego kiczowego nastolatkowego zespoliku WORLD APART czy jakos tak
byłam wtedy we Francji na wycieczce i oni jakąs swsje mieli, pstyrknęłam im z ukrycia pare fotek i moja siostra, która miała cały pokój ich plakatami oblepiony dostała prawie histerii jak je zobaczyła ::)
a potem mała cwaniara wpadła na pomysł i w szkole sprzedawała odbitki tych fotek!! Materialistka jedna! ::) ;D

elfiko pisze:
a ja tez jem po kryjomu niektóre rzeczy np. takie których małej nie wolno bo tez jest wielki krzyk i AM AM!! ::)

he, he, ja też zajadam ukradkiem, bo mały niejadek zawsze chce to, co ja, bo jak nie, to wrzask  :p

Dobra lasencje spadam. Moze uda mi sie odezwac w weekend.
Zajebiscie sie ciesze, ze wróciłam.

I nie dawac się łosiom przez weekend!!!!
Całuje

Niania z "podeschłym" libido ;D

wpadam poczytac co tam u Was sie dzieje bo widze ze produkcja ruszyla.... moja gaba ma katar i strasznie sie meczy, Tymul jak zawsze dostaje rogow a ja mam dosc ...czytam o tym spotkaniu i jest mi tak smutno bo tu cholipa nic nie mozna zaplanowac :-[ buuuu za duzo niejasnosci w naszym zyciu :p :-[

mania pisze:
wpadam poczytac co tam u Was sie dzieje bo widze ze produkcja ruszyla.... moja gaba ma katar i strasznie sie meczy, Tymul jak zawsze dostaje rogow a ja mam dosc ...czytam o tym spotkaniu i jest mi tak smutno bo tu cholipa nic nie mozna zaplanowac  :-[  buuuu za duzo niejasnosci w naszym zyciu  :p  :-[

chole.rny świat co? moją też katarzysko męczy już chyba 4 dzień, nie może spać bo jej glutki spływają i duszą :(
Zdrówka dla Gabinki !! :-*

U nas za chwilę lunie i to konkretnie, czarne chmurzyska się zebrały.
ajjjjjjj spaćććććććććć

mania pisze:
wpadam poczytac co tam u Was sie dzieje bo widze ze produkcja ruszyla.... moja gaba ma katar i strasznie sie meczy, Tymul jak zawsze dostaje rogow a ja mam dosc ...czytam o tym spotkaniu i jest mi tak smutno bo tu cholipa nic nie mozna zaplanowac  :-[  buuuu za duzo niejasnosci w naszym zyciu  :p  :-[

Kurczę Maniu, naprawdę przegranie, że Cię nie będzie :(. W sumie jesteś jedną z pierwszych mamuś na tym forum, zawsze kochana, uśmiechnięta i pamiętająca o wszystkich. Powinnaś być w Bolesławcu pierwsza i machać do nas białą chusteczką na powitanie ::)

reklama
Hi, hi , czerwcówki też planują zjazd, nawet założyły osobny wątek. Ciekawe, czy to zbieg okoliczności, czy natchnęłyśmy je naszym pomysłem? ;)

Do góry