e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
NiaNia pisze:e_mama pisze:Iwon pisze:O Przybylskiej dowiedziałam się jakieś dwa tygodnie temu, a ostatnio była u Majewskiego i muszę powiedzieć, że ją podziwiam. Elegenacka, szczupła, zadbana i z taką lekkością wypowiada się o macierzyństwie. Dla niej dwójka dzieci to nie problem, widać, że jest szczęśliwa i nie udaje. Fakt, że ma być może większe wsparcie, niż niejedna z nas, bo i kasy więcej na opiekunki, nianie itp. :
jej teściowa mieszka w Sopocie w tym samym bloku, w którym mieszkaliśmy 5 lat i często widziałam Przybylską w windzie czy jak wsiadała czy wysiadała z samochodu z tą swoją córeczką. Ona jest strasznie drobniuteńka z natury, więc wrócić do formy po porodzie też jej łatwiej.
A swoją drogą to na codzień ma dość kiepski image nie wiem czy robi tak dlatego, żeby jej ludzie nie rozpoznawali czy po co?
Ubiera się trochę jak dziewczyna dresiarza ;D
No co ty?? Dawaj jakies ploty.
Kiedyś ja poznał mój Michał. Jak jezscze był młody i szalony : ;D Na jakiejś imprezce. Była ostro na haju hehe
e tam, plotek to ja żdanych nie znam, nie widziałam jej pijanej hehehe
jeździła wtedy srebrną bmwuchą kombi, a jak mój łosio pomógł jej kiedyś wózek do windy wnieść to ją poznaliśmy po głosie, bo taka była nie podobna do siebie Czapka z daszkiem nasunięta głęboko na twarz, ogromne koła kolczyki, błyszczące paski, sportowe buty, no taka luźna mama :laugh: :laugh: