reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Jak dla mnie to ją pod prysznic zimnej wody może taka terapia dla niej była by dobra. Kurde biedne dzieciaczki przeciez to szok dla nich tak pod prysznic. Normalnie jak bedzie juz dorosły to dobrze gdyby sie o tym wszystkim dowiedział.

reklama
Dziewczyny ja dopiero teraz weszłam na ten wątek o spotkaniu wrześniowym. Ale super!!!!!!!!! Ja oczywiście tez sie piszę. Mężulek jeszcze nic o tym nie wie, ale napewno nie będzie oponował :D

Co do tej kobiety, to ona poważnie powinna sie leczyć. Jak sobie pomyślę o tym bezradnym dzieciaczku płaczącym i szukającym choć trochę ciepła, to aż mi się scyzoryk w kieszeni otwiera, wrrrrrr!!!!!!

Iwon pisze:
O Przybylskiej dowiedziałam się jakieś dwa tygodnie temu, a ostatnio była u Majewskiego i muszę powiedzieć, że ją podziwiam. Elegenacka, szczupła, zadbana i z taką lekkością wypowiada się o macierzyństwie. Dla niej dwójka dzieci to nie problem, widać, że jest szczęśliwa i nie udaje. Fakt, że ma być może większe wsparcie, niż niejedna z nas, bo i kasy więcej na opiekunki, nianie itp.  ::)

Tez mi sie tak wydaje. Tu artykuł o niej i jej rodzince.
http://gala.onet.pl/0,1328063,1,1,anna_przybylska,tematy.html

Faktycznie ma lajtowe podejscie. Kurcze moze faktycznie tak jest orzy drugim dziecku ::)
Sama z reszt amówiła, ze przy pierwszym si epanikuje, drugie to lajcik. Az mi sie zachciało miec drugie dziecko. I wiecie gdyby nie ta gonitwa zyciowa, zmiejszone libido, nerwy i wkurzanie sie z łosiem na wzajem ja tez mogłabym juz za chwile miec dugie. Przeczytajcie ten artykuł, warto!!

Klaudia pisze:
Co do tej kobiety, to ona poważnie powinna sie leczyć. Jak sobie pomyślę o tym bezradnym dzieciaczku płaczącym i szukającym choć trochę ciepła, to aż mi się scyzoryk w kieszeni otwiera, wrrrrrr!!!!!!

a najsmieszniejsze ze jedna teraz napisala ze ja rozumie....???  :(
jak takie cos mozna rozumiec???
ja tego nie rozumiem

Czytałam to co pisala z linku podanym przez Nianie i moim zdaniem nie jest ona grożna, poprostu w tamte dni co tak pisala widocznie byla juz skrajnie wyczerpana fizycznie i psychicznie przez swojego krzykacza, wiec to co pisala to moze jej takie wyrzycie sie. nie ma co panikowac, dziewczyna pisala jakiej paniki przez glupi ropien po szczepiace dostala, ze sie strasznie zmartwila co sie mu tu stalo i odrazu do połoznej dzwonila, nie wierze wiec ze moglaby skrzywdzic malego. w zlosci czlowiek czesto pisze rzeczy ktorych w rzeczywistosaci nie robi.

No i powiem, ze ja wiem co to znaczy miec marude, placzka w domu, chwilami to sie tylko zastrzelic z wlasnej do tego bezradnosci.

Lilka pisze:
z innej beczki

jaka para wygrala ''taniec z gwiazdami''???

No ten kolezka z m jak miłosci i ta laska z która niby jest. A po całej imprzezie ona pojechała do odmu a on do knajpy z streaptisem - taki zakochany!! Łosisko.

reklama
dziewczyny czy wasze dzieci to tez takie żarłoki małe i muszą wszystkiego spróbować?
Weronika jak tylko widzi że trzymam łyżke lub widelec to pędzi do mnie i woła AM!
przed 10 minutami gotowałam makaron i trzymałam Weronike na rękach a ona miała smoka w buzi bo juz śpiąca była. Podchodze z nią do pieca biore widelec a Weronika smokiem plums na podłoge i woła AM!
a dopiero co mleko wypiła ;D ::) skosztowałą makaronu a teraz śpi ;D

Do góry