reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
heheheh, no nieźle, no dobra ale skoro jesteś to pytam, bo mi to spokoju nie daje  :p :p :p ::) ::) ::)...
Jak to jest z tą różnicą wieku u Was, proszę napisz- nie uwierzę, że jesteś 18 lat starsza od swojego łośka !!! :p :p
No i czy idziecie na Kod Leonarda? I jeśli tak to czy mogę się spodziewać recenzji ??? :)

e_mama pisze:
heheheh, no nieźle, no dobra ale skoro jesteś to pytam, bo mi to spokoju nie daje :p :p :p ::) ::) ::)...
Jak to jest z tą różnicą wieku u Was, proszę napisz- nie uwierzę, że jesteś 18 lat starsza od swojego łośka !!! :p :p
No i czy idziecie na Kod Leonarda? I jeśli tak to czy mogę się spodziewać recenzji ??? :)

;D

Dwa nie dające Edytce spać pytania na mój temat, uu, jak miło ;D 8) :laugh:

By powoli budować napięcie, najpierw odpowiem na pytanie drugie (tylko nie przeskakuj teraz do następnego :police:).
Tak, dzisiaj idziemy właśnie na kod i już słyszałam, że film został lekko, że się tak wyrażę, styrany przez krytykę :p Tym bardziej chcę zobaczyć, o co tyle szumu ::) Relację zdam jutro :)

Pytanie pierwsze: to prawda, że jest między nami 18 lat różnicy. Jednak aż tak dobrze się nie trzymam, bym to ja była starsza :p Musiałabym pod czterdziestkę podchodzić ;D

Mój mąż jest ode mnie dokładnie o tyle lat starszy...

Szokujące, prawda? ;)

Jest muzykiem i totalnym luzakiem, w niczym nie przypominającym swoich rówieśników, więc bariery wiekowej nie ma... To tak, wyprzedzając dalsze pytania.. I spoko, też bym była ciekawa, choć już zapomniałam jak to jest wzbudzać sensację :p. W moim środowisku dla wszystkich jest to już normalne :)

Iwon pisze:
Dwa nie dające Edytce spać pytania na mój temat, uu, jak miło  ;D 8) :laugh:

Pytanie pierwsze: to prawda, że jest między nami 18 lat różnicy. Jednak aż tak dobrze się nie trzymam, bym to ja była starsza  :p Musiałabym pod czterdziestkę podchodzić  ;D

Mój mąż jest ode mnie dokładnie o tyle lat starszy...

uffffffffffffffffff, to luuuz, bo jak pisałyśmy o różnicach wieku między naszymi połówkami to albo źle przeczytałam albo Ty napisałaś że on jest 18 lat młodszy i myślałam, że sobie jaja robisz, no nie pasowało mi :):)
OK OK, a z różnicą wieku w drugą stronę to ja znam sama takie małżeństwa, radzą sobie spoko :p :p :p :p :p :p :p

e_mama pisze:
uffffffffffffffffff, to luuuz, bo jak pisałyśmy o różnicach wieku między naszymi połówkami to albo źle przeczytałam albo Ty napisałaś że on jest 18 lat młodszy i myślałam, że sobie jaja robisz, no nie pasowało mi :):)

I dobrze myślałaś, robiłam sobie jaja ;) To takie jaja na pół serio 8)

hehe z tymi "starymi" loskami to jest niezly ubaw, nie Iwoncia ????

los wrocil oglada z Kuba "stawke wieksza niz zycie" heheh a ja mykam na dol do sklepu po jakies ciasteczko mmmmmmm a co tam przy łikendie sobie pozwole ;) ;) :)

taki wozek kupiliśmy
dsc010622yw.jpg

dsc010631mm.jpg

reklama
Joaska pisze:
no fajoski, mile kolorki :)

niech sie Julince dobrze jezdzi!!:)

dziekujemy :-*

jutro jedziemy na cały dzien z Julia i łosiem na wieś do moich rodziców znaczy do babci i bez wozka co bym tam robiła ani na spacer iśc ani nic :p
a tam tak pieknie :) zrobie jakieś fotki

Do góry