babule może nie powinnam tu tego pisać ale.......jakoś mną to bardzo tknęło, zaglądam czaasami na taki wątek na który też zagląda joasia (mądrze jej napisałaś :-* )
kiedyś się udzilała, ale jakoś przestałam
zobaczcie co jedna dziewczyna pisze.....
« Dzisiaj o 09:14:40 » Odpowiedz cytując
Ale jestem wku.....ona...dzisiaj najchetniej bym sie na tym basenei utopila..moj gnoj mnie tak wkurza od 5 rano drze sie ale to tak ze uszy mnie juz bola, a teraz jak sie zwleklam z wyrka wsciekla na maxa ten szczeniak teraz zasypia, ake teraz to on sobie moze zasypiac, niech tylko sprobuje, a go obudze jak pragne zatwitnac obudze go, bedzie ryk ale mam to w nosie skoro nie moglam spac on tez nie bedzie......nie bedzie mnie cholera jasna terroryzowal.......mowie wam ale jestem @!##@$$#^%&%$#@
Dzisiaj o 09:40:03 » Odpowiedz cytując
hehehe wiem ze pisalam ze teksnie, ale wiem ze to stan przejsciowy, posteskni sie dwa dni i przejdzie, wiec niech jada, ja wreszcie odpoczne........ Mordziulka predzej sobie cos zrobie niz dziecku, niestety nerwy mam w strzepach od lat i marzy mi sie czasem zeby ze soba skonczyc....serio, bo wiem ze na nic sie nie nadaje, ani na matke, ani na zone ani na cokolwiek.....szkoda ze 3 lata temu sie nie udalo Smutna(y)( teraz nikt nie mialby ze mna problemu