reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no i tymi nie śpi bawi się płtyą ::) a ja szykuję nas i idziemy na spacer, bo musimy na poczte lecieć rach zapłacić i tatulowi wysłać fotki :)

a co do tej baby to też mnie serce ściska ! jak ja nie nawidzę takich ludzi choć nienawiść to złe uczucie, ale jak ktoś krzywdzi małe bezbronne istotki to mogłabym baaaaardzo takiego skrzywdzić :mad: nad tym biciem tez się głowiłam no a jak ktoś napisał że na 2 miesiące może sięrozstać z siedmiomiesiecznym szkrabem to mnie trafia na miejscu i jeszcze pisze że poteskni dwa dni i jej przejdzie rany!!!!!!!!!! ja myślę że ona ani trochę nie była ani nie jest gotowa do maciezyństwa !

reklama
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
kolorowa_kredka pisze:
babule może nie powinnam tu tego pisać ale.......jakoś mną to bardzo tknęło, zaglądam czaasami na taki wątek na który też zagląda joasia (mądrze jej napisałaś :-* )
kiedyś się udzilała, ale jakoś przestałam :)
zobaczcie co jedna dziewczyna pisze.....

« Dzisiaj o 09:14:40 » Odpowiedz cytując

Ale jestem wku.....ona...dzisiaj najchetniej bym sie na tym basenei utopila..moj gnoj mnie tak wkurza od 5 rano drze sie ale to tak ze uszy mnie juz bola, a teraz jak sie zwleklam z wyrka wsciekla na maxa ten szczeniak teraz zasypia, ake teraz to on sobie moze zasypiac, niech tylko sprobuje, a go obudze jak pragne zatwitnac obudze go, bedzie ryk ale mam to w nosie skoro nie moglam spac on tez nie bedzie......nie bedzie mnie cholera jasna terroryzowal.......mowie wam ale jestem @!##@$$#^%&%$#@

Dzisiaj o 09:40:03 » Odpowiedz cytując

hehehe wiem ze pisalam ze teksnie, ale wiem ze to stan przejsciowy, posteskni sie dwa dni i przejdzie, wiec niech jada, ja wreszcie odpoczne........ Mordziulka predzej sobie cos zrobie niz dziecku, niestety nerwy mam w strzepach od lat i marzy mi sie czasem zeby ze soba skonczyc....serio, bo wiem ze na nic sie nie nadaje, ani na matke, ani na zone ani na cokolwiek.....szkoda ze 3 lata temu sie nie udalo Smutna(y)( teraz nikt nie mialby ze mna problemu

ale mnie wkurzyla ta baba.............wogole czasami ma takie teksty ze az mi sie noz w kieszeni otwiera!!!!!cholera jedna................

też czasem tam sobie poczytam, nie pisze bo nie mam czasu ale ta dziewczyna mnie wkurza nieprzeciętnie,
Joasiu jak myślisz czy ona aby nie bije tego maluszka swojego?? :-[

tez sie czasami nad tym zastanawiam

co za @#$%@ !!!!
Co to za wątek jest?
kobieta ma chyba mega depresję i powinna się leczyć, bo pisze takie głupoty, że aż strach !

czesc

ta dziewczyna chyba ma cos z głową :mad:

a ja zaraz ide robić kolorek, kawke i relaks ;D
Julia u teściowej na dole ma spac ;)

Przeraża mnie ta laska... Żal mi jej dziecka, ktoś powinien jej do rozumu nagadać. Wiecie, co ona wypisuje? Ze dzieciaka pod zimny prysznic wrzuci, jak się będzie zanosił, tak jak jej siostra zrobiła, czy ktoś tam. Moim zdaniem to nie jest czarny humor. Czuć od niej jad na kilometr...

Iwon pisze:
Przeraża mnie ta laska... Żal mi jej dziecka, ktoś powinien jej do rozumu nagadać. Wiecie, co ona wypisuje? Ze dzieciaka pod zimny prysznic wrzuci, jak się będzie zanosił, tak jak jej siostra zrobiła, czy ktoś tam. Moim zdaniem to nie jest czarny humor. Czuć od niej jad na kilometr...

przeglądałam jej profil przed chwilą, chyba jest z Warszawy, ona wymaga leczenia !! Boże, to wariatka !
Myślicie, że możnaby jakoś do niej dotrzeć przez BB ??
jak mi żal tego biednego dzieciaczka ! :(:(:(

wiecie co,qa mnie to wygląda na jakąś małolatkę,
która pisze tak dla zabawy,niby taka nerwowa,
a zmienia kolor jak pisze odpowiedź.................bawi się współczuciem innych matek

e_mama pisze:
Iwon pisze:

przeglądałam jej profil przed chwilą, chyba jest z Warszawy, ona wymaga leczenia !! Boże, to wariatka !
Myślicie, że możnaby jakoś do niej dotrzeć przez BB ??
jak mi żal tego biednego dzieciaczka ! :(:(:(

jest z warszawy........

od dluzszego czasu mam ochote ja opierniczyc, ale jakos sie powstrzymywalam..........
ehhh szkoda gadac........

nie wiem może się mylę,ale czy ona dużo wkleja swoich zdjęć i dziecka
Wy ją znacie trochę,bo jak dla mnie to kiczem śmierdzą jej wypowiedzi

reklama
hanti pisze:
nie wiem może się mylę,ale czy ona dużo wkleja swoich zdjęć i dziecka
Wy ją znacie trochę,bo jak dla mnie to kiczem śmierdzą jej wypowiedzi

nie, jesli myslisz ze sie podszywa pod kogos to nie, jedna z dziewczyn byla nawet z nia na spacerze pare razy.......

a dzieciaczek niczego sobie, zadbany, fajny...................

moim zdaniem ona tylko tak pisze, dziecku sie krzywda nie dzieje......

Do góry