reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Lilka pisze:nadal nie wiem gdzie jest ten Bolesławiec ???
a co tam jest ze to miejsce wybralyscie???
lila na watku o spotkaniu widnieja 2 bycze mapki......................Ty jak zwykle gdzies w chmurach hehe
Joaska
Lipcowe mamy '05
elficzka gdzie jestes???????????????????/
Joaska
Lipcowe mamy '05
Gosiczka pisze:Dziewczyny, czy wasze dzieci bawia sie jeszcze karuzelkami? bo zastanawiam sie do kiedy taki sprzet jest przydatny.
ja juz sciagnelam to cos jak Kuba mial 6 miesiecy, niewytrzymalo by proby sily z moim synem hehe
elfiko
lipcowe mamy ´05
u mnie noc tragiczna , Weronika sie obudziła po północy z płaczem i do 3ciej nie spała tylko płakała strasznie, chwilka ciszy i znowu. Nie dała sie położyc, musiałam ja nosić a dzisiaj kręgosłupa nie czuje. Bałam sie żeby sąsiadów nie pobudziła bo w bloku to sie niesie strasznie.
Nie wiem co to może być ale wczoraj nie miała już gorączki i była cały dzień wesoła, wiec nie poszłam do lekarza a dzisiaj w nocy znowu jej tak charczało tylko mi sie wydaje ,że to w nosku albo w gardełku a ona odchrząknąc nie potrafi i to jej przeszkadza.
Nie wiem co to może być ale wczoraj nie miała już gorączki i była cały dzień wesoła, wiec nie poszłam do lekarza a dzisiaj w nocy znowu jej tak charczało tylko mi sie wydaje ,że to w nosku albo w gardełku a ona odchrząknąc nie potrafi i to jej przeszkadza.
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:jestem u rodziców ale jestem
kochana........................ehhhhh
moze skoczcie do lekarza, juro juz weekend i bedzie trudno o lekarza.........
Lilka
Fanka BB :)
Gosiczka pisze:Dziewczyny, czy wasze dzieci bawia sie jeszcze karuzelkami? bo zastanawiam sie do kiedy taki sprzet jest przydatny.
Mili by sie bawila ale ją popsuła
ale np.na noc jak szla spac czy popoludniu to ja ta karuzela rozpraszala
reklama