reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja teraz zmykam do lozka, bo mnie juz calkiem wzielo i mam goraczke i katar i wszystko :(
Moze jak sie wyspie to mi przejdzie. Do jutra mamusie

reklama
Maniu,wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj.....
hurra_urodziny.jpg

Witam wszystkie lipcóweczki po świętach.
Nie mam odwagi stanąć na wadze:), ale co tam - wagę bede zmieniac po ciąży nie ma sensu teraz z nia walczyc:)

Maniu! Wszystkiego najlepieszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spóźnione ale szczere życzenia, żeby się spełniło każde twoje najskrytsze marzenie :) Miliony buziaków :)))
Elfiko, to trzymaj sie tam i nie dawaj grypie!!!!!! Siedź w łóżku i nawet nosa stamtąd nie wystawiaj!!!

A ja wczoraj byłam u lekarza. Wszystko dobrze. Dzidzia waży 800 gr i ma 32 cm wzrostu :)
No i znowu pokazała nam swe piękne klejnoty, więc synus będzie na 100%, nawet paluszki u nóg było widać :) Fajnie było znowu synka zobaczyć. :)
Lekarka mnie tylko wkurzyła, bo ma jakas starą wagę, na której od początku ciąży przytyłam 3 kg (u mnie w domu jak się ważę to przybyło mi już 7 kg). Kurde bierze za wizytę 60 zł, a nie stać jej na jakąś lepszą wagę :p
Aha no i w moczu pojawiły mi się jakieś moczany. Mówi, że to w ciąży normalne, ale zapisała mi na wszelki wypadek urosept.
Za miesiąc ma mnie badać wewnętrznie, żeby sprawdzić szyjkę, a skurczami mam się nie przejmować, jeśli nie występują często i nie wymagają częstego brania nospy.
No to chyba tyle nowości.
Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia. Mój za miły nie będzie, bo mamy pogrzeb :( Mojemu mężulkowi babcia umarła w święta :(

;D ;D ;D Maniu Kochana spełnienia marzeń, wiele radości, uśmiechów i spełnienia marzeń z okazji 18 urodzin :-)

Ja też patrze na mijający czas i czasem aż strach mnie ogarnia że to wszystko tak pedzi do przodu

reklama
Maniu - mnóstwo radości i serdeczności z okazji urodzin! Mam nadzieję że spędziłaś je bardzo przyjemnie. A co do siwego wlosa - to tylko jeden siwy wlos - nie ma sobie czym glowy zawracać. Z zamartwiania sie jeszcze ich przybędzie :p

Do góry