gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Wczoraj bylam u lekarza. Przygotowalam sobie argumenty i postanowilam sie nie dac. Infekcja ma byc wyleczona i juz! No i w trakcie wizyty okazalo sie ze po pierwsze infekcji juz nie mam i wszelkie zakazy zniesione [hurrrrrra!!!! ;D], a po drugie lekarz stwierdzil ze wg niego zawsze infekcje trzeba leczyc. No wiec teraz nie wiem czemu myslalam ze on nie chcial tego leczyc i czuje sie jak kosmitka O0
Okazalo sie za to ze bardzo polecialy mi wyniki ogolne i to najprawdopodobniej dlatego tak slabo sie ostatnio czulam. Myslalam ze to przesilenie wiosenne, a tu anemia i takie tam. Ale u dzidziusia wszystko OK. Ja to nawet mam taką teorie, ze mi jest slabo, bo maluch tak strasznie fika, ze nie nadążam z jedzeniem i produkcją energii, hi hi ;D
Okazalo sie za to ze bardzo polecialy mi wyniki ogolne i to najprawdopodobniej dlatego tak slabo sie ostatnio czulam. Myslalam ze to przesilenie wiosenne, a tu anemia i takie tam. Ale u dzidziusia wszystko OK. Ja to nawet mam taką teorie, ze mi jest slabo, bo maluch tak strasznie fika, ze nie nadążam z jedzeniem i produkcją energii, hi hi ;D