reklama
kate332
lipcowe mamy'05
podpisuję sie obiema ręcami ;DMelll pisze:Joaska pisze:a moj padl wkoncu.................ehhh slodkie lenistwo z bb, a domek obrasta w kurz.....................a niech obrasta
dom do mieszkania nie do sprzatania..............moje haslo na dzis!!!!
Joł ;D
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hej hej
ja lekko zawiana aż mi jakoś palce niebardzo po klawiaturce idą : a co ! a zaraz lecę poprasować troszkę
a chcioałam napisać że wczoraj wieczorkiem w myślach układałam listę rzeczy lubianych i nielubianych żeby nie było mniula że się echem obiło nawet chciałąm zapisać ale byłam zbyt padnęta aby po karteluszek wstać : no ale jutro może już cosik wklece
a klauduś dzięki za odp w sprawie surówek no i może jakieś przepisiki na surówy ?? albo po prostu napiszcie jakie robicie ja napiszę ale później lub jutro bo siostra chce mnie podsiąsc a ja do żelazka idę które lubię :
zdrówka dla martysi !!!!!!!!
ja lekko zawiana aż mi jakoś palce niebardzo po klawiaturce idą : a co ! a zaraz lecę poprasować troszkę
a chcioałam napisać że wczoraj wieczorkiem w myślach układałam listę rzeczy lubianych i nielubianych żeby nie było mniula że się echem obiło nawet chciałąm zapisać ale byłam zbyt padnęta aby po karteluszek wstać : no ale jutro może już cosik wklece
a klauduś dzięki za odp w sprawie surówek no i może jakieś przepisiki na surówy ?? albo po prostu napiszcie jakie robicie ja napiszę ale później lub jutro bo siostra chce mnie podsiąsc a ja do żelazka idę które lubię :
zdrówka dla martysi !!!!!!!!
hanti
Lipcowe Mamy '05
Dzięks KOCHANA Nianiu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*NiaNia pisze:Smutno mi się jakos zrobiło po przeczytaniu postów Hanti. Rozumiem Cię bardzo i jestem z Tobą myślami. Moze to nie wiele ale wiedz, ze ktoś Cię rozumie.. :-*
oj właśnie cieszę się,że jestem tutaj z Wami,bo nikt tak właśnie nie pocieszy,
a o zrozumieniu nie ma mowy(no chyba,że siostra,ale czasu nie ma by się spotkać),
a na bank nie można liczyć na łośka,by chciał zrozumieć
Nianiu robótke mam wstrętną,czystą fizycznie,a poznokcie no cóż
tym u nas się pracuje...............subiemy nini resztki gumy................brrrrrrrrrrrrrrr
Lilka
Fanka BB :)
Joaska pisze:wrocilam.................
najpierw spacerek, pozniej pojechalismy do chrzestnej mamy Kuby i bylo suuuper odpoczelam troszke!!!!
lilka a Ty sie narazie nie przejmuj tylko kombinuj na 9 wrzesnia ja tu do Nas przyjechac.............od Ciebie to jakie 180 km, wiec chyba nie jest tak zle........
ide czytac poboczne watki..............
reklama
Lilka
Fanka BB :)
kaśka k pisze:babeczki padam idę spać choć podgladam na tvn żanetke z jej małą marysią hii ale dzidziolek fajny
no nieeee
Zaneta urodzila ???
qrcze!!!! nie widzialam!!!! a jak Grzesiek? juz zakochany w kobietach??