reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Martynce zdrówka :-*
Kornelkowi gratulacje kroczków
Natankowi gratulacje kolejnego zębiska (a moja nadal nic ::))

reklama
Joasiu mam nadzieje, że nie ścinasz tych pięknych włosow, bardzo cie one zdobią i pasują do twojej urody.

hej hej :)
ja lekko zawiana aż mi jakoś palce niebardzo po klawiaturce idą ::) a co ! a zaraz lecę poprasować troszkę :)

a chcioałam napisać że wczoraj wieczorkiem w myślach układałam listę rzeczy lubianych i nielubianych :) żeby nie było mniula że się echem obiło ;) nawet chciałąm zapisać ale byłam zbyt padnęta aby po karteluszek wstać ::) no ale jutro może już cosik wklece :)

a klauduś dzięki za odp w sprawie surówek :) no i może jakieś przepisiki na surówy ?? albo po prostu napiszcie jakie robicie ja napiszę ale później lub jutro bo siostra chce mnie podsiąsc a ja do żelazka idę które lubię ::)

zdrówka dla martysi !!!!!!!!

i co mi pozostało ,tylko nadrabiać.............łosiek śpi
i tu też nie za duzy ruch dzisiaj ;)

NiaNia pisze:
Smutno mi się jakos zrobiło po przeczytaniu postów Hanti. Rozumiem Cię bardzo i jestem z Tobą myślami. Moze to nie wiele ale wiedz, ze ktoś Cię rozumie.. :-*
Dzięks KOCHANA Nianiu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
oj właśnie cieszę się,że jestem tutaj z Wami,bo nikt tak właśnie nie pocieszy,
a o zrozumieniu nie ma mowy(no chyba,że siostra,ale czasu nie ma by się spotkać),
a na bank nie można liczyć na łośka,by chciał zrozumieć

Nianiu robótke mam wstrętną,czystą fizycznie,a poznokcie no cóż
tym u nas się pracuje...............subiemy nini resztki gumy................brrrrrrrrrrrrrrr

Joaska pisze:
wrocilam.................

najpierw spacerek, pozniej pojechalismy do chrzestnej mamy Kuby i bylo suuuper :) odpoczelam troszke!!!!

lilka a Ty sie narazie nie przejmuj tylko kombinuj na 9 wrzesnia ja tu do Nas przyjechac.............od Ciebie to jakie 180 km, wiec chyba nie jest tak zle........

ide czytac poboczne watki..............

reklama
kaśka k pisze:
babeczki padam idę spać choć podgladam na tvn żanetke z jej małą marysią hii ale dzidziolek fajny

no nieeee
Zaneta urodzila ???
qrcze!!!! nie widzialam!!!! a jak Grzesiek? juz zakochany w kobietach?? :)

Do góry