reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

tusia26 pisze:
Któraś tu pisała kiedys, że telewizora nie mają, chyba Ania G. czy kto inny, niech się wypowie czy aby to prawda z tym seksem, że tak ostro harcuja dzieki temu.
a co do męża Klaudi to nie ma czego zazdrościć, poprostu trzeba łosia częściej ujeżdżać niż po nim jeżdzić i to cały sekret jak sobie oswoić łosia  ;)

Tuska a jak dziala to co? pozbedziesz sie telewizora ? ;D ;D

reklama
Iwon pisze:
Joaska pisze:
tak sobie wlasnie mysle...............a jak los moj wchodzi na bb jako gosc i czyta to co ja pisze?????? ::) ::) ::)

Dostałaś Asiu bukiet kwiatów, jak elfiko? A moze narysował Ci coś miłego pastą do zębów na lustrze? Wyrzucił TV z sypialni, żeby zwiększyć częstotliwość Waszych zbliżeń, jak mąż Klaudii? Może, jak łoś kate, wysprzątał całą chałupę, pomył naczynia i jeszcze dzieckiem się zajął podczas gdy Ty leżałaś w wannie z maseczką na twarzy i lampką szampana? Jeśli nie zakreśliłaś żadnej z wymienionej czynności, odpowiedź jest jednoznaczna: nie, nie czytał  :p ::) ;D

PS. Mój na pewno też nie... ;D

moj czyta jak np.po cos ide do kuchni a on niby cos chce sprawdzic a patrze BB przeglada :p
kiedys cos pisalam takiego co nie chcialam by czytal
patrze a on stoi za mna i sie gapi w monitor ;D
wiec ręka szybko zakryłam ekran i w koncu poszedl ;D

ale czy czytal jak mnie nie było??? ::)
wątpie

Mili wlasnie spi 4 godziny :o :o :o

ale sie wymeczyla na spacerze :D
najpierw spotkalam sasiadke no to byl postoj i podziwianie Mili
potem zaszlam do kumpeli i ta tez
potem spotkalam sasiadke ktora urodzila tego samego dnia co ja :D musialam czekac az urodzi bo porodowki wszystkie były zajete i tez rozmawialysmy a małe zajeły sie sobą
potem nastepna kolezanka
i nastepna
;D ;D
dziecko zalatwialam na cacy ;D ;D ;D

jeszcze nie bylam na tym watku o spotkaniu
chyba macie termin juz co? bo czytalam tu cos o wrzesniu
ciekawe gdzie?
no ja szczerze watpie czy dojade :(
sytuacja zyciowa,a w dodatku moze prace bede miala to od razu nie dostane wolnego :(
ech

Gratulacje dla Kornelka!!!!!!

Aga, a twój ogród to raj istny a nie ogród. Rany, jak ja marzę o choćby 1/4 takiego ogrodu :D Uwielbiam zieleń, drzewka, krzewy, kwiatki i grzebanie w ziemi :D :D :D Dlatego w domu mam pełno kwiatków, no i teraz tylko z nimi problem odkąd Maciek zaczął raczkować, hihi. Musiałam przemeblowanie zrobić, bo pełno ich było na podłodze. Zapędziłam je wszystkie w róg pokoju i teraz tam oazę mam :D A Maciek - zakaz wstępu :)

reklama
wrocilam.................

najpierw spacerek, pozniej pojechalismy do chrzestnej mamy Kuby i bylo suuuper :) odpoczelam troszke!!!!

lilka a Ty sie narazie nie przejmuj tylko kombinuj na 9 wrzesnia ja tu do Nas przyjechac.............od Ciebie to jakie 180 km, wiec chyba nie jest tak zle........

ide czytac poboczne watki..............

Do góry