reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Iwon pisze:Strasznie się cieszę na ten szalony plan, tylko radość moją zakłóca myśl, że prawdopodobnie nie pojawimy się tam w komplecie. Kredziu, Maniu, Lilka jak może Was tam nie być?
no kochana ja niestety raczej na bank odpadam strasznie mi żal smutaśnie i zazdrośnie mam nadzieję że jeszcze będzie dane mi się z wami wszystkimi spotkać!!!!!! a w tym terminie to ja już raczej będę we włoszech u boku mego kochanego (to jest baaardzo pocieszające osłoda na brak spotkanka was )
martuś gratulacje dla alunia :-*
poprasowałam jak ja lubię prasować no i młody za pierwszą wypłatę (za dwa dni) kupi nam a bardzij mi żelazko takie które mieliśy i supraśnie mi sieprasowało, tylko że cośw środku latało i daliśmy do reklamacji n o i mamy inne philipsa też niezłe ale tamto............no luzzik taka rozkosz trzymania w ręku z rowenty i na rączce takąfajną gumę miało, tak fajnie po szmatkach sunęło ahhhh
hihi wy pewnie też myślicie, że ja matka polka i do tego kura domowa jestem ale co tam lubię taka być a jak komuś się nie podoba to zawsze mówiłam że ma pecha a was i tak lubię ;D
bo do tego że niewyobrażam sobie doby bez tymika to jeszcze wakacji osobno sobie nie wyobrażamy : żebym np ja z tymim sama pojechała czy młody sam z nim to już wogóle : nie wiem może tak z domu wyniosłam że zawsze razem jeździliśmy............. )chyba że teraz jak będziemy mieszkać w e włoszech, a młody nie będzie miał wolnego to może może ale nie wiem zawsze całą trójcą będziemy chadzać
ah dobra lecę do wyrka bo chyba już głupoty gadam :
aha a co do listy jeszcze to wczoraj przypomniałam sobie, że kiedyś z młodym wymienialiśmy sobie (i dzieś to zapisaliśmy chyba) za co się kochamy, co w sobie lubimy a czego niebardzo : ah fajne to było coś w podobie jak maniulkowa lista
buziaki kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hanti
Lipcowe Mamy '05
Wiecie babulki,że tak po tych naszych atakach na podczytywanie i kopiowanie naszych watków,
teraz podczytują nas w nocy,jako Gość
ja bym nie potafiła tak cudzego życia podglądać.............czyste wścibstwo,
tacy WŚCIBSCY LUDZIE powinni mieć coś charakterydtycznego na czole,
by to wszyscy mogli zobaczyć i się z nimi nie zadawać
teraz podczytują nas w nocy,jako Gość
ja bym nie potafiła tak cudzego życia podglądać.............czyste wścibstwo,
tacy WŚCIBSCY LUDZIE powinni mieć coś charakterydtycznego na czole,
by to wszyscy mogli zobaczyć i się z nimi nie zadawać
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Witajcie,
Ja już po porannej kawie, trala la la ;D
Zaraz lecę na naradę, ale jeszcze do was troszkę poskrobię
Kredeczko jasne, że lepiej rzucić się w ramiona ukochanego, niż w nasze Jesteś usprawiedliwiona na starcie
Ach, i gratuluję żelaska, które wkrótce otrzymasz
Hanti, jesli ktoś nas tak namiętnie szpieguje, to chyba znaczy, że to bardzo ciekawy wątek 8) Ja mam to w nosie, bo teraz są zwierzaki
Dziękujemy ponownie za gratulacje . Dzisiaj kroków ciąg dalszy. Jeszcze tylko brakuje mu pełnej równowagi i ..odwagi :
Ja już po porannej kawie, trala la la ;D
Zaraz lecę na naradę, ale jeszcze do was troszkę poskrobię
Kredeczko jasne, że lepiej rzucić się w ramiona ukochanego, niż w nasze Jesteś usprawiedliwiona na starcie
Ach, i gratuluję żelaska, które wkrótce otrzymasz
Hanti, jesli ktoś nas tak namiętnie szpieguje, to chyba znaczy, że to bardzo ciekawy wątek 8) Ja mam to w nosie, bo teraz są zwierzaki
Dziękujemy ponownie za gratulacje . Dzisiaj kroków ciąg dalszy. Jeszcze tylko brakuje mu pełnej równowagi i ..odwagi :
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babule kochane.....................
ide po jakies sniadanko i kawusie..................
strasznie boli mnie gardlo, od wczoraj.........brrrrr, trzeba bedzie dzisiaj cos zadzialac, bo do ekarza to za bardzo nie che mi sie isc, musi mi wystarczyc moja "wypasiona" apteczka domowa hehe
lilka czy ja dobrze zrozumialam, ze ty bierzesz slub 9 wrzesnia?????
kredzia nie martw sie, ja juz tak wymysle, zebys sie zalapala na jakies spotkanko nasze, jak nie teraz to na nastepne, o ile oczywiscie takowe bada!!!
ide po jakies sniadanko i kawusie..................
strasznie boli mnie gardlo, od wczoraj.........brrrrr, trzeba bedzie dzisiaj cos zadzialac, bo do ekarza to za bardzo nie che mi sie isc, musi mi wystarczyc moja "wypasiona" apteczka domowa hehe
lilka czy ja dobrze zrozumialam, ze ty bierzesz slub 9 wrzesnia?????
kredzia nie martw sie, ja juz tak wymysle, zebys sie zalapala na jakies spotkanko nasze, jak nie teraz to na nastepne, o ile oczywiscie takowe bada!!!
reklama
Helooo laski ;D
Chce się pochwalić. Mój syn powiedział wczoraj pierwszy raz MAMA ;D ;D ;D ;D Jestem najszczesliwasza na świecie
Mówił juz baba, tata, dzidziam dzidzia ale mama nie. No i juz mówi :angel: Ech ale fajnie...........
Chce się pochwalić. Mój syn powiedział wczoraj pierwszy raz MAMA ;D ;D ;D ;D Jestem najszczesliwasza na świecie
Mówił juz baba, tata, dzidziam dzidzia ale mama nie. No i juz mówi :angel: Ech ale fajnie...........