reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziękuję Wam kochane za gratulacje dla mojego małego "homo sapiens" ;) :laugh:

Dzisiaj znowu robił kilka razy parę samodzielnych kroków :)

AniuG. ja też obawiam się właśnie tego. Kornelek ma bardzo dobrą opiekę, gdy mnie nie ma, ale napawa mnie lękiem ta świadomość, że będę zasypiać z dala od moich mężczyzn... :( Wprawdzie koleżanka z pracy obiecuje, że nie będę miała czasu na tęsknoty ;), ale to się dopiero okaże.. Słuchaj, widzę, że wyjeżdżamy mniej więcej w tym samym czasie. Może pomyślmy wtedy o sobie, będzie raźniej? ;) :)

Joasiu
mam nadzieję, że nie będziesz nas trzymać w niepewności aż do września i pokażesz nam parę fotek po wizycie u fryca? ;)

Tak się stroicie i pindrzycie już przed tym spotkaniem, to ja w takim razie pójdę na solar. Myślicie, że mam szansę w ciągu trzech miesięcy załapać piękną opaleniznę? :p ;D

Strasznie się cieszę na ten szalony plan, tylko radość moją zakłóca myśl, że prawdopodobnie nie pojawimy się tam w komplecie. Kredziu, Maniu, Lilka jak może Was tam nie być? :(

reklama
tusia26 pisze:
Nianiu ty to masz takie fajne jakies te zycie.
Ladny dom bez tesci i to taki z bidetem,
przystojnego męża co zasadza ci drzewa w ogrodzie jakie tylko ci zapachna,
byłaś na tym SPA, gdzie jak królowa dostawałaś same przyjemności, 
jesz jakies fajne pomidorki, które to ja nawet nie wiem co to, 
biegasz sobie beztrosko na golasa jako piękna ciemnoskóra dzikuska   a z toba twój wierny wybranek życia,
Wieczorkami popijasz sobie wineczko z mężulkiem przy wspólnej wesołej rozmowie 
a kropką konczącą dzień jest udany seks - napalony łos bierze cię w łazience, na stole, czy na wielkim sypialnianym łożu.

Ach tylko pozazdrościc

No i po zatym masz super synka, świetną prace, czas dla siebie, no i superanckie koleżanki na necie  ;D
przepraszam to nie do mnie,ale Tuśka,
post numer jeden jak dla mnie,
dawno sie nie uśmiałam do łez  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Lilka pisze:
Joaska pisze:
wrocilam.................

najpierw spacerek, pozniej pojechalismy do chrzestnej mamy Kuby i bylo suuuper :) odpoczelam troszke!!!!

lilka a Ty sie narazie nie przejmuj tylko kombinuj na 9 wrzesnia ja tu do Nas przyjechac.............od Ciebie to jakie 180 km, wiec chyba nie jest tak zle........

ide czytac poboczne watki..............

?????????????????????????????????????????? wcieło mi tekst pod cutatem  ::) :p

a napisalam:

hihihihiii heheheee ;D
9 wrzesnia to ja przed ołtarz lece ślubować qrcze  ;D ;D

AniaSzwarc pisze:
AniaSzwarc pisze:
kate332 pisze:
Joaska pisze:
e_mama pisze:
brunetka pisze:
Niuńka pisze:
NiaNia pisze:
Martuska pisze:
Aha i jako, że ja ciekawa jestem różnych rzeczy to chciałam was zapytać jaka jest różnica miezy wami a łosiami w latach?

U nas 2 lata Sławek starszy

no to tylko NInia pomyślała przyszłościowo...za to ja, Elficzka i Asia  ::) ::) ::) to szkoda słów  ;)
U nas 3 lata. ŁOs młodszy ;D ;D ;D ......zawsze sprawny hihihihihi

U nas 3 lata łoś starszy :)
U mnie identycznie, też 3 lata starszy

a u mnie łoś hmmm, 3 lata starszy  ;D ;D ;D

u nas ...........12 lat  ::) ::) ::) ::) ::)
  mój starszy 3,5 roku

nie wiem czemu wcześniej treśc mi wcięło...a była taka:

jedynie NIania zpomyślała przyszłościowo i ma młodszego męża...za to ja, Elficzka i Joasia...no cóż  ::) ::) ::) szkoda słów  ;) ;D :p
nie tylko Niania
mój młodszy o 4 lata

kaśka k pisze:
kurcze jakie to smutne że odkąd mamy martynię to mogłabym na palcach jednej ręki wyliczyc ile razy mnie bzyknął
to Kasieńko nie jesteś sama,
czyżby Kaśki tak miały ??? ???

Witajcie kochane ja nadroblam, i pewnie umknie mi wiele rzeczy do napisania,ale juz padnieta jestem kurde

Martyni zdrooooowia!!! jejku Kasiu sily Ci zycze! Na smsa super odpisalas :)

Agnieszka ogród bajkowy, piekny nic tylko spacery po nim robić i gonic sie z mezem na golasa (niech tylko te tuje przy ogrodzeniu podrosna :p) No i pelen szacunek ode mnie, ze tak pieknei udalo Ci sie go ogarnąć :)

Kornelkowi GRATULACJE!!! Czyli mamy pierwszego chodzacego dzieciaczka tak??

Natankowi gratulacje zabeczka! Nam dzisiaj wyszedl 7 zabek dwojka dolna.

Ano i dzieki za odpowiedzi w sprawie lat :laugh:

Buziaki i do jutra popoludia dziewoje ;)

Iwon pisze:
Dziewczynki, zapomniałam Wam napisać, że wczoraj Kornelek zrobił swoje pierwsze w życiu samodzielne cztery kroczki do przodu  :)
GRATULACJE DLA KORNELKA :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

MARTYNCE szybkiego powrotu do zdrówka i Tobie Kasiu sił,
ale nie martw się kochana,bo po lekartwach zawsze jest lepiej ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

a i z esmsem wyszło super..............masz pomysły fajowe,ja bym tak nie umiala

reklama
AguśR ogród zarąbisty,chyba porwę auto łosiowi i kiedyś do Ciebie pojadę,
no i w ziemi podłubać,bo ja bardzo lubię ;) ::) ;D

Do góry