reklama
Joaska pisze:Agnieszka R pisze:Tak sobie mysle ciekawe czy ja bym dala rade sie z wami spotkac.Pewnie nie bo kto z moimi malymi zostanie :Baz nich to chyba zaledwie godzine gdzies bylam :
agniecha, nawet nie mow, ty masz najblizej do tego spotkania..............a do dzieciakow napewno cos zorganizujesz!!!
Dokładnie!!! A od czego mamy łosiów przepraszam?? A co to oni nie umieja zostać z dziećmi. Kwestia przeszkolenia. Mój łoś został z Maksem sam na cały weekend w lutym kiedy ja byłam na integracji w Szcyrku. Nawet na spacery chodzili. I spał u nas kumpel Siedzieli we trzech i powiem Wam, ze po powrocie Maks miła sie naparwde super a wieź była miedzy nimi bliższa niż kiedy kolwiek. No tylko jeden mały mankament - Maks był ubrany tak wieśniackoo jak nigdy dotąd ;D 8)
Joaska
Lipcowe mamy '05
aga super ogrodeczek jesli moge go tak nazwac..................na grilla oczywiscie zapraszasz tak??
Melll
Mama Julci
NiaNia pisze:elfiko pisze:hihi ja juz mysle w co sie ubrac i ze sobie wlosy musze przedtem zafarbowac ;D
I paznokcie itd itp ;D ;D ;D ;D Ja tez :laugh:
ja od dziś dieta ;D mam teraz mobilizacje
Co fakt to fakt! Czyli jest wniosek: na dwa dni trzeba naszykowac ciuszki dla szkrabów i będzie git ;DNiaNia pisze:Joaska pisze:Agnieszka R pisze:Tak sobie mysle ciekawe czy ja bym dala rade sie z wami spotkac.Pewnie nie bo kto z moimi malymi zostanie :Baz nich to chyba zaledwie godzine gdzies bylam :
agniecha, nawet nie mow, ty masz najblizej do tego spotkania..............a do dzieciakow napewno cos zorganizujesz!!!
Dokładnie!!! A od czego mamy łosiów przepraszam?? A co to oni nie umieja zostać z dziećmi. Kwestia przeszkolenia. Mój łoś został z Maksem sam na cały weekend w lutym kiedy ja byłam na integracji w Szcyrku. Nawet na spacery chodzili. I spał u nas kumpel Siedzieli we trzech i powiem Wam, ze po powrocie Maks miła sie naparwde super a wieź była miedzy nimi bliższa niż kiedy kolwiek. No tylko jeden mały mankament - Maks był ubrany tak wieśniackoo jak nigdy dotąd ;D 8)
reklama