reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Joaska pisze:
Agnieszka R pisze:
Tak sobie mysle ciekawe czy ja bym dala rade sie z wami spotkac.Pewnie nie bo kto z moimi malymi zostanie ::)Baz nich to chyba zaledwie godzine gdzies bylam ::)

agniecha, nawet nie mow, ty masz najblizej do tego spotkania..............a do dzieciakow napewno cos zorganizujesz!!!

Dokładnie!!! A od czego mamy łosiów przepraszam?? A co to oni nie umieja zostać z dziećmi. Kwestia przeszkolenia. Mój łoś został z Maksem sam na cały weekend w lutym kiedy ja byłam na integracji w Szcyrku. Nawet na spacery chodzili. I spał u nas kumpel :) Siedzieli we trzech i powiem Wam, ze po powrocie Maks miła sie naparwde super a wieź była miedzy nimi bliższa niż kiedy kolwiek. No tylko jeden mały mankament - Maks był ubrany tak wieśniackoo jak nigdy dotąd  ;D 8)

Joasiu oczywiscie! tylko jeszcze bym ta dziure po minie chciala wyprowadzic na fajny staw i w tedy :)

NiaNia pisze:
Joaska pisze:
Agnieszka R pisze:
Tak sobie mysle ciekawe czy ja bym dala rade sie z wami spotkac.Pewnie nie bo kto z moimi malymi zostanie ::)Baz nich to chyba zaledwie godzine gdzies bylam ::)

agniecha, nawet nie mow, ty masz najblizej do tego spotkania..............a do dzieciakow napewno cos zorganizujesz!!!

Dokładnie!!! A od czego mamy łosiów przepraszam?? A co to oni nie umieja zostać z dziećmi. Kwestia przeszkolenia. Mój łoś został z Maksem sam na cały weekend w lutym kiedy ja byłam na integracji w Szcyrku. Nawet na spacery chodzili. I spał u nas kumpel :) Siedzieli we trzech i powiem Wam, ze po powrocie Maks miła sie naparwde super a wieź była miedzy nimi bliższa niż kiedy kolwiek. No tylko jeden mały mankament - Maks był ubrany tak wieśniackoo jak nigdy dotąd ;D 8)
Co fakt to fakt! Czyli jest wniosek: na dwa dni trzeba naszykowac ciuszki dla szkrabów i będzie git ;D

reklama
Ogród pełen wypas Aga. Cudo!!
Ja zaraz poszukam mojego to coś Wam wkleje.

Dziewczyny dajcie mi prosze adres tej stronki przez która moge wklejac zdjecia pls. Ta www. imageshuck.com czy coś takiego

Do góry