reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kaśka k pisze:
mój łoś wrócił z dwódniowego szkolenia hi teraz to się szkoli  ::)

przeczytałam >:D

ktoś mu napisał ze miło było i że ma nadzieję że następne szkolenie będzie w tym samym składzie

można by pomysleć tu o jakimś grupowym seksie no ale nie uwierze że mój łoś z taką zwiędłą potencją mógłby w tym uczestniczyć

no chyba że sie mylę

??? :o :mad: :( 8) :mad: :-[ ŁOS

Ja dziś ide z małym do lekarza. Nadal ma katar i trochę chrypke. Aż mi głupio już tam chodzic, bo mam wrażenie,że lecę z każdą bzdurą.Byłam w ubiegłym tygodniu, bo mały odkąd zęby mu urosły na górze i dole zaczął gryźć sobie dziąsła i nie wiedziałam co to jest?Miał całe w takich bąbelkach czerwonych i nie wiedziałam co to więc poszłam. Teraz znów katar i chrypka.
Też tak macie? Czy może ja tylko taka panikara jestem i przesadzam?

kolorowa_kredka pisze:
ok ja też uciekam spać, bo tymi się wierci, pewnie mu przeszkadzam, jeszczze tylko siknę zębiska wyszoruję i po wodę skoczę ............a i niani napiszą.......kochana fajowsko że znowu jesteś z nami, ale jeszcze tak prosimy o fotki :)
Dzieki Kredzia, ja tez sie bardzo cieszę :)
Z tymi fotkami tez nadrobie ociecuje. Musze tylko poprzerzucac sobie z kopma w domu do pracy i bede wstawiac.

Oto część naszego ogrodu-mniej wiecej wyprowadzonego na prostą
16338146_d.jpg
16338176_d.jpg

16338177_d.jpg
16338178_d.jpg

16338179_d.jpg
16338181_d.jpg

kaśka k pisze:
a wiecie odpisałam na tego nocnego smska tak;

mężowi napewno też się bardzo podobało bo wrócił zadowolony przekaże mu rano tą wiadomość a teraz spokojnej nocy życzę bo juz naprawdę bardzo późno- żona

hhih
Tak jest!!!! Kochana Kasiula. Brawo dla Ciebie kochanie.

A co z łosiem??

reklama
Dzieki brunetko-większość dni na niego przeznaczam ::)ale jeszcze wiele do zrobienia zostało :p

Do góry