reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Kurczę a co do łośków to ja w sumie na swojego nie mogę zbytnio narzekać, czasem mnie wkurzy, ale wzajemnie, wkońcu w każdym związku muszą być jakies iskry bo nudno bty było. Byle nie za często. Ale dobrze mam, przychoidzi z pracy, je obiad, bierze Adaśka na spacer i zakupky, po kolacji myje naczynia, a jak mu się nie chce wieczorem to przed pracą rano.....No tak mysle nie powinnam narzekać...ale.....brakuje mi troche takiej spontaniczności, zaskoczenia, szaleństwa, czegoś nowego. Z seksem to już całkiem totalna nuda i w ogóle jak mi sie chce to jemu się nie chce i na odwrót :p Ostatnio myslę, że moze przydałby nam się jakiś odpoczynek od siebie, albo na odwrót - jakis weekend tylko dla siebie bez dzieciaków....ale nbakreciłam ::) ::)
Co się z nami wszystkimi9 dzieje...nie wiem :(

reklama
Niuńka pisze:
NiaNia pisze:
Martuska pisze:
Aha i jako, że ja ciekawa jestem różnych rzeczy to chciałam was zapytać jaka jest różnica miezy wami a łosiami w latach?

U nas 2 lata Sławek starszy

U nas 3 lata. ŁOs młodszy ;D ;D ;D ......zawsze sprawny hihihihihi

U nas 3 lata łoś starszy :)
U mnie identycznie, też 3 lata starszy

NiaNia pisze:
AniaSzwarc pisze:
czesc dziwczyny!!!
mam do Was pytanie bo z moim Kubusiem od 2 dni dzieje się coś niedobrego...jest maksymalnie poddenewowany, moje najcichsze "nie" lub "nie wolno" łaczy sie z zanoszeniem sie płaczem to samo z lekkimi wywrotkami, które wczesniej nawet nie były przez niego zauważane. no nie chce ssac cycka. Co ja go do piersi to on w płacz. DOpiero przez sen go teraz nakarmiłam...nie mam pojecia co jest...zeby nie są widoczne na dziąłach wiec chyba nie, brzuch chyba tez nie bo jeśli coś zjadł to nie trwało by to az dwa dni, kaszlu nie ma kataru też nie... nie wiem ............moze ma doła (hi hi hi nie mogłam sie powstrzymac ale autentycznie się martwie ) miałyście tak kiedyś? podejrzewacie coś?

Na moje oko to zębiska (jak nie chce ssać) i no juz "łosiuje" od małego strzelajc focha kiedy mówi sie mu "nie" :)

Zmierzcie gorączkę. Przy zebach maluchy gorączkują.
Aniu a ile Kubus ma zebów juz?

Jak u nas było marudzenie na maksa i wrzask i niecheć do jedzenia i wybudzanie sie z płaczem to było zapalenie uszów

NiaNia pisze:
AniaSzwarc pisze:
czesc dziwczyny!!!
mam do Was pytanie bo z moim Kubusiem od 2 dni dzieje się coś niedobrego...jest maksymalnie poddenewowany, moje najcichsze "nie" lub "nie wolno" łaczy sie z zanoszeniem sie płaczem to samo z lekkimi wywrotkami, które wczesniej nawet nie były przez niego zauważane. no nie chce ssac cycka. Co ja go do piersi to on w płacz. DOpiero przez sen go teraz nakarmiłam...nie mam pojecia co jest...zeby nie są widoczne na dziąłach wiec chyba nie, brzuch chyba tez nie bo jeśli coś zjadł to nie trwało by to az dwa dni, kaszlu nie ma kataru też nie... nie wiem ............moze ma doła (hi hi hi nie mogłam sie powstrzymac ale autentycznie się martwie ) miałyście tak kiedyś? podejrzewacie coś?

Na moje oko to zębiska (jak nie chce ssać) i no juz "łosiuje" od małego strzelajc focha kiedy mówi sie mu "nie" :)

Zmierzcie gorączkę. Przy zebach maluchy gorączkują.
Aniu a ile Kubus ma zebów juz?

hi hi hi łosiuje na całego...i od wczoraj 2 razy pił z cycka i to 2 razy przez sen...dzis jest troche lepiej z jego zachowaniem ale dalej odstawia cycka...wiecie nawet nie spodziewałam sie ze bedzie mi tak przykro z tego powodu ---buuu :( ale z drugiej strony i tak w lipcu chciałam go odstawic a tu mnie chłopak tak w jajo zrobił

a Kubus ma 4 zeby i jakos nie widze zeby się pojawiało coś nowego...za to w nocy miał gazy wiec moze jednak brzuszek

Smutno mi się jakos zrobiło po przeczytaniu postów Hanti. Rozumiem Cię bardzo i jestem z Tobą myślami. Moze to nie wiele ale wiedz, ze ktoś Cię rozumie.. :-*

reklama
Do góry