reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

hanti pisze:
tak mi przykro się zrobiło
w ogóle mam dzień do d..py
tyle piszecie o pociechach,a ja ledwo poczytam i muszę gdzieś lecieć
a o pisaniu to nie ma mowy

:-* :-* :-* nie smutaj się Kasiu, tez dziś nie miałam czasu :(

reklama
Hanti co do kolczyków to sie zagoiły w 10 dni bez zadnego problemu a i tak uwazam ze Natalia dobrze to znosiła nic ja nie bolało i wogle nie zwracała na nie uwagi

ja tez uwielbiam nóżki,zawsze mnie rozczulały u Damiana
i tak samo jest u Otylci
kocham swoją mała istotkę ponad wszystko(nawet łosia...........właściwie,to mam wrażenie,że jego już nie kocham)
no i Damiana,ale już tak doroślej kocham
wszystko,co mnie dziś dotyczy...............oparte jest na miłosci do dzieciaków i liczą się one przede wszystkim
chciałabym Otylci stworzyć lepszy dom,niż kiedyś Damianowi,nad czym bardzo ubolewam,bo ja głupia matka skrzywdziłam moje dziecię
i mam nadzieję,że to kiedyś się na mnie nie odbije,ani na Damianie

Ysia pisze:
Hanti co do kolczyków to sie zagoiły w 10 dni bez zadnego problemu a i tak uwazam ze Natalia dobrze to znosiła nic ja nie bolało i wogle nie zwracała na nie uwagi
dzięks kochana..............buziaczki dla Natalci :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

a zebolce KUba ma juz 4 i mam nadizeje ze to o nie chodzi bo szkoda mi go bardzo i ...moich cycków też...medal dal tego co wymyślił laktator

AniuSz przwz to ze ona zaczęla raczkowac cały czas muszę jej pilnowac bo jest bardzo ruchliwa i cały czas coś kombinuje wszystkiego musi dotknać, sprubować , wszędzie jej pełno

Wiesz Kasiu jak jestem na R. o tez czasem myśle ze go juz nie kocham, przeważnie jak się nie układa tak jak powinno...ale jak sobie pomyśle ze mogłoby go przy mnie nie byc, to zaraz mi mija

Ysia pisze:
AniuSz przwz to ze ona zaczęla raczkowac cały czas muszę jej pilnowac bo jest bardzo ruchliwa i cały czas coś kombinuje wszystkiego musi dotknać, sprubować , wszędzie jej pełno
no co Ty?... hi hi hi skąd my to znamy ;D ;D ;D

Czesc Hanti :) Oj bidulko, nie ma Cie tu coś za często, no tak, czasu brak ::) Ja choć nie pracuję to też ciągle nadrabiam. No a co do stworzenia domu dziecku, to jak je kochasz,a tak jest to cóż więcej możesz im dac jeszcze. Jesteś wspaniałą mamusią :) Przeszłość minęła i trzeba skupiać się na tym co jest, czasem tylko wnioski wysnuć i już tych samych błędów nei popelnić. Wiem łatwo sie pisze ::)

Aniu a kupy Kubuś robi ładne? Tak pytam, bo dobrze by było wykluczyć wszystko co związane z chorobą ewentualną?
Swoją droga to nawet jeśli to nie zęby to dzieci czasem maja takie kryzysy ::) Poczekaj jeszcze ze dwa dni, może mu minie. ja pamiętam, ze Alek miał niechęc do cyca jak był młodszy. Możd to taki okres buntowniczy, chłopak rośnie ;)
No nic wyostrz zmysły na maksa i zobaczysz, czy to coś czy tylko grymasy.

Ysia Gratulacje dla Natalci za raczkowanie! U mnie Alek z rana lubi przytulanki, ale nie jest to regułą, czasem bowiem budzi się i jest gotowy do zabawy i nie ma zmiłuj się ;)

Ok pustawo się porobiło to i ja zmykam powoli, bo jutro trzeba wstac czy się będzie chiało, czy nie 8)

reklama
Do góry