reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

marta15 pisze:
Elfiko, ja na temat swoich wolę się nie wypowiadać, bo chyba cały dzień by mi zeszło. Ale Twoja jest niezła, żeby nie wiedzieć jak wnuczka ma na imię:)

ona już tam dobrze wie jak sie nazywa ale jest na tyle po..ten tego ze nie zawołała mojego dziecka po imieniu jeszcze nigdy bo jak sie dowiedziałam w szpitalu po urodzeniu dziecka- takie imie WERONIKA jej sie nie podpba i lepsze by było MARTYNKA skoro juz córeczke urodziłam

reklama
Joaska pisze:
elfiko pisze:
i jeszcze mi mówi,że jej dawno nie odwiedziłam i czemu sie pyta? co mam babie powiedzić że mogłabym ja udusić jakbym sie za blisko niej przypadkiem znalazła?
hihi a nie byłam tam dokładnie od 17go września zeszłego roku- dzień chrztu Weroniki kiedy to szanowna babcia sie nie zjawiła bo to... za wczesnie do niej rano( 8.30)
podszłam popołudniu podziękowac jej za udział w ceremonii i odtą d nie byłam co jej zreszta obiecałam wtedy
I bardzo dobrze. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ja swoją też jakbym mogła to bym na księżyc wysłała:)

Joaska pisze:
elfiko pisze:
i jeszcze mi mówi,że jej dawno nie odwiedziłam i czemu sie pyta? co mam babie powiedzić że mogłabym ja udusić jakbym sie za blisko niej przypadkiem znalazła?
hihi a nie byłam tam dokładnie od 17go września zeszłego roku- dzień chrztu Weroniki kiedy to szanowna babcia sie nie zjawiła bo to... za wczesnie do niej rano( 8.30)
podszłam popołudniu podziękowac jej za udział w ceremonii i odtą d nie byłam co jej zreszta obiecałam wtedy

joł :) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

i o dziwo mój łoś nic na ten temat nie mówi, sam do mamuśki jeżdzi a jak ona do nas przychodzi to sam jej herbatke serwuje a ja sie do baby nawet nie odzywam :mad:
oj osiół uparty ne mnie to ja wiem ale co sie będe stresować, mało mam problemów?

Tylko sie boje tego,że Weronice trudno bedzie zrozumiec czemu jedna babica ją dobrze traktuje i za nia szaleje a druga ma ja gdzieś i Martynką nazywa

Moim też się nie podobało imię Alicja, bo moja Mama jest Alina i stwierdzili, że jak to, takie podobne imiona i wogóle. Ale ja mam to gdzieś:)

Oj, kobietki ja spadam, bo jakas senna jestem.

Dobranoc.

ja tez zaraz ide do wanny bo musze sie troche odepilowac tu i tam.. ale czekam bo mój łoś jak zwykle łazienke okupuje bosshhh on jak baba pod tym względem, jak wlezie to godzine siedzi ::)

Elfiko, zrozumie, ja całe życie z bratem dla mojej babci od strony Taty nie istnieliśmy, ona miała inne wnuki do wychowywania. I jakoś nie ubowałam nad tym. Ja miałam swoją babcię i dziadka ze strony mojej Mamy i to oni zawsze dla mnie byli i zawsze będą prawdziwymi dziadkami.

elfiko pisze:
ja tez zaraz ide do wanny bo musze sie troche odepilowac tu i tam.. ale czekam bo mój łoś jak zwykle łazienke okupuje bosshhh on jak baba pod tym względem, jak wlezie to godzine siedzi ::)

heeh to cos ja moj.....................niby taki los ale ....heheh

aaa i kupiłam dzisiaj dla Weroniki ten krem z filtrami
mam ten Lirene ale to mleczko bo tem krem w tubie co Iwonka pisała ma zapach gumy balonowej i kolor różowy i jest dla starszych dzieci a to mleczko jest od 7 miesiąca życia. mam faktor 35 bo było jeszcze 69 ale ja weroniki bezpośrednio na słońce i tak nie wystawiam a ona ciemna ma karnacje wiec tyle wystarczy. Fajnie pachnie i jest hypoalergiczny. Kosztował 21 żł

Joaska pisze:
elfiko pisze:

heeh to cos ja moj.....................niby taki los ale ....heheh

tez taki czyścioch? kurcze kto by pomyśłał to chyba ten wiek hihi

reklama
elfiko pisze:
byłam w galeryjce
haha Krzysiu pchacz wózkowy super! Ale masz z nim Kate ubaw co? taki mały rozbójnik
i założe sie,że na końcu tego filmiku jak wózek stanąl przy schodach i tata Krzysia wziął to potem był ryk co? zgadłam haha super
oczywiście że był niezadowolony, on jest strasznie napalony na chodzenie ale nie rozumie ze jeszcze nie potrafi

Do góry