reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja dzisiaj zaprosilam Pole i jej mame na obiadek............bedzie spaghetti mmmmmm
a pozniej pewnie wybedziemy na jakis spacerek!!!!!
a pozniej pewnie wybedziemy na jakis spacerek!!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
tusia26 pisze:Kurde to ja moze na komika pójdę mój łos mowi, że ja z wygladu juz śmieszna jestem, jak jas fasola : no i żez komksu jestem :
widze ze sie dobraliscie.............oboje ze swietnym poczuciem humoru :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Joaska
Lipcowe mamy '05
a u nas ciepelko mmmmmm 21 stopni juz i to w cieniu............wkoncu jakies zawiaski lata
ale bym sie powylegiwala na jakims sloneczku,lezaczek, piweczko............mmmmmmmmm
ale bym sie powylegiwala na jakims sloneczku,lezaczek, piweczko............mmmmmmmmm
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hej hej
ja po zdjęciu, pewno koszmar, ale co tam to tylko paszport bo tak na szybkiego i wogóle, zawiozłam też fotki z naszego zenitka ciekawe jak wyjdą i czy wogóle wyjdą bo to chwiejna sprawka z tymi naszymi starociami
przyjechałam dałam tymikowi danonka ale chyba już ich nie dostanie, bo ma na udzie straszną wysypkę takie to diabelskie atopowe chyba no i dostał cycunia potuliłam go na kolankach i zasnął ja w tym czasie posprzątałam pokój, przygotowałam go do odkurzenia po prostu zbierając klamotki i zabawki tymula no i pościel w końcu przebrałam
a teraz idę po kawkę numero due specjalnie na potrezeby BB i zaraz wracam
ja po zdjęciu, pewno koszmar, ale co tam to tylko paszport bo tak na szybkiego i wogóle, zawiozłam też fotki z naszego zenitka ciekawe jak wyjdą i czy wogóle wyjdą bo to chwiejna sprawka z tymi naszymi starociami
przyjechałam dałam tymikowi danonka ale chyba już ich nie dostanie, bo ma na udzie straszną wysypkę takie to diabelskie atopowe chyba no i dostał cycunia potuliłam go na kolankach i zasnął ja w tym czasie posprzątałam pokój, przygotowałam go do odkurzenia po prostu zbierając klamotki i zabawki tymula no i pościel w końcu przebrałam
a teraz idę po kawkę numero due specjalnie na potrezeby BB i zaraz wracam
Melll
Mama Julci
Agnieszka R pisze:Marta15 ale masz śliczne księżniczki! .Fajnie ,ze dolaczylas do lipcowek
i ja potwierdzam
śliczne
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja tez z kaweczka numero due hehe
umylam wloski..........i rozkoszuje sie bb
umylam wloski..........i rozkoszuje sie bb
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Melll pisze:a ja ide na ogródek Julia bedzie spała a ja może sie cos opale ;D
miałam dzis na solor uderzyć ale chyba @ sie przyplata i nic z tego
ja jak tylko mi sie skonczy to uderzam..................cieplo sie zrobilo a ja jak corka mlynarza wygladam............otworzyli u Nas jakis nowy salon, trzeba sie popytac i srobowac hehe