reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Kurde to ja moze na komika pójdę :p ;) mój łos mowi, że ja z wygladu juz śmieszna jestem, jak jas fasola ::) no i żez komksu jestem ::)

reklama
ja dzisiaj zaprosilam Pole i jej mame na obiadek............bedzie spaghetti mmmmmm

a pozniej pewnie wybedziemy na jakis spacerek!!!!!

tusia26 pisze:
Kurde to ja moze na komika pójdę :p ;) mój łos mowi, że ja z wygladu juz śmieszna jestem, jak jas fasola ::) no i żez komksu jestem ::)

widze ze sie dobraliscie.............oboje ze swietnym poczuciem humoru :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

a u nas ciepelko mmmmmm 21 stopni juz i to w cieniu............wkoncu jakies zawiaski lata :)

ale bym sie powylegiwala na jakims sloneczku,lezaczek, piweczko............mmmmmmmmm

Marta15 ale masz śliczne księżniczki! :)W sam raz la naszych chłopaczków ;) ;D.Fajnie ,ze dolaczylas do lipcowek:)

hej hej :D

ja po zdjęciu, pewno koszmar, ale co tam to tylko paszport :) bo tak na szybkiego i wogóle, zawiozłam też fotki z naszego zenitka ciekawe jak wyjdą i czy wogóle wyjdą ;) bo to chwiejna sprawka z tymi naszymi starociami :p

przyjechałam dałam tymikowi danonka ale chyba już ich nie dostanie, bo ma na udzie straszną wysypkę :( takie to diabelskie atopowe chyba :( no i dostał cycunia potuliłam go na kolankach i zasnął :) ja w tym czasie posprzątałam pokój, przygotowałam go do odkurzenia po prostu zbierając klamotki i zabawki tymula :) no i pościel w końcu przebrałam

a teraz idę po kawkę numero due ;) specjalnie na potrezeby BB ;) i zaraz wracam :)

a ja ide na ogródek Julia bedzie spała a ja może sie cos opale ;D

miałam dzis na solor uderzyć ale chyba @ sie przyplata i nic z tego :p

reklama
Melll pisze:
a ja ide na ogródek Julia bedzie spała a ja może sie cos opale ;D

miałam dzis na solor uderzyć ale chyba @ sie przyplata i nic z tego :p

ja jak tylko mi sie skonczy to uderzam..................cieplo sie zrobilo a ja jak corka mlynarza wygladam............otworzyli u Nas jakis nowy salon, trzeba sie popytac i srobowac hehe

Do góry