No i dzieciaczki w galerii sa nie do pobicia!!
Krzys swietnei chustke zdziera z glowy no i brat go tak wfajnie wozi. Nie ma to jak starszy brat
No i w samochodie siedzi jak wlasciciel co najmniej 8)
Kornelek taki slodziutki zaraz po urodzeniu, a na dzialce to wyglada jak maly piracik
Tylko mu statku brakuje :laugh:
Weronika z dziadkami i w ogrodku super sie prezentuje, no i Ty Elfiko wygladasz prze uroczo i wiosennie na tych zdjeciach. No i widze, ze weronisi pelno, w bagazniku, to chyba chcialby juz na wakacje ;D W domku z zabawkami i podstolem... :
Jak sie bawic to na calego
Dorianek i Natanek jak kumple z jednej piaskownic
Ale fajnie, z emaja siebie i moga sie bawic razem. No i w zoo Natan taki obserwator :
Kubus z dziewczyna... ho ho ho partnerka chyba w jakichs wyborach miss bedzie startowala, no i kawalek jej jest poprosu przystojniacha
Noi stoi pieknei sam!
Kubus Ani sliczny chlopczyk, na takiego grzecznego wyglada,a z kuzynem wygladaja jak by sobei pogawedke ucinali. W chusteczce to zakrawa o dziewczynke
Tymus to chyba pobija wszystkie lipcowe dzieciaczki w pozycjach w zasypianiu :laugh: ;D No chyba pada jak mucha jak juz nie moze glowki utrzymac
a kuzynow bedzie mu brakowac o j bedzie. A
Ben z wlosami jak mlody Einstein rozbroil mnie normlanie ;D
Gabrysia na hustawce sliczna i kosia tak ladnie. taka z niej dostojna dziewczynka w tym kapelusiku, wyglada jak z Ani z Zielonego wzgorza
A na karuzeli prtawdziwa ksiezniczka z tym zlotem w tle
Tymus w zoo z tata superowo. Oni to sie naprawde super prezentuja jako ojciec i syn 8)
Natalka taka krupeczka slodka, w kolczykach jej pieknei i zdobia jej uszka malutkie. Niesamowicie pocieszna jest. No i jak sobei usta dama smaruje ;D
Jasiu macho taki w tych okularach 8) zabkow to ma caly arsenal. Co zostaloz tego slodkiego grubaska. Wyrosl na prawdziwego mena
Juleczka Edzi na hustawce jak laleczka, zreszta ona to wogole laleczka jest. Nic tylko w ramki oprawic i ogladac
No i w tym wozku wyglada jak w tych takich autach terenowych. na lace jak motylek
Maja rozrabiara :laugh: W chodziku jak ogrodniczka w ogrodku wyglada i zastanawia sie ktora grzadke wyplewic
Z gola pupa swietnei ucieka no i to sikanie... :laugh: A lono natury jej sprzyja wyraznie
Tosia wyglada jak aniolek na chrzcie, oczka ma piekne, Tofinku beda sie chlopaki bily o nia oj beda. A do zoo to chyba ja czesciej musisz zabierac
Milenka dwulatka normlanie. Piekna diewczynka i mimo, ze wszyscy mowia, ze do tatusia to ja powiem, ze Lile tez w niej widze
Macius Klaudi prawdziwy podroznik.
Klaudia superowe zdjecia, wygladacie pieknei cala rodzinka. No i Macius niezly arab
A w nosidle chyba dobrze mu bylo co?
Paula i Adas na lonie natury jakby wkomponowani w calosc. Paula wyglada na marzycielke, a Adas spokojnie chrupki wcina
fajne masz te dzieciaczki Niunka
Otylcia z mama w hustawce jak te dwie damy, tylko parasola z falbanka brakuje
No i chodzi pieknie, taka duza pannica, w tej sukieneczce jak kwiatuszek wyglada
Mateuszek w kapelusiku slodki, a zdjecia raperowe nei chca mi sie otworzyc
Asiu Twoich ostatnich zdjec tez nie widze