reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

czesc WAm ..tak w temacie spanie to ja dzis sobie do 11 pospałąm..a to dłatego ze Kubek o północy usnął ... i najdziwniejsze w jego przypadku ze az do 5 w łóżeczku (przeważnie wytrzymuje w nim 2 godziny i ląduje w moim)...

no i widze zew się zgrałyśm z praniem - u nie tez wczoraj "dwie pralki chodziły" i dzis niezła staerta prasownia czeka - buuu

Asiu wspłczuje @...a włąściwie to tylko dolegliwości z nią związanych

Elfiko pogratulowac nawróconego męża :laugh:

reklama
No i dzieciaczki w galerii sa nie do pobicia!!

Krzys swietnei chustke zdziera z glowy no i brat go tak wfajnie wozi. Nie ma to jak starszy brat ;) No i w samochodie siedzi jak wlasciciel co najmniej 8)
Kornelek taki slodziutki zaraz po urodzeniu, a na dzialce to wyglada jak maly piracik ;) Tylko mu statku brakuje :laugh:
Weronika z dziadkami i w ogrodku super sie prezentuje, no i Ty Elfiko wygladasz prze uroczo i wiosennie na tych zdjeciach. No i widze, ze weronisi pelno, w bagazniku, to chyba chcialby juz na wakacje ;D W domku z zabawkami i podstolem... ::) Jak sie bawic to na calego ;)
Dorianek i Natanek jak kumple z jednej piaskownic ;) Ale fajnie, z emaja siebie i moga sie bawic razem. No i w zoo Natan taki obserwator ::)
Kubus z dziewczyna... ho ho ho partnerka chyba w jakichs wyborach miss bedzie startowala, no i kawalek jej jest poprosu przystojniacha ;) Noi stoi pieknei sam!
Kubus Ani sliczny chlopczyk, na takiego grzecznego wyglada,a z kuzynem wygladaja jak by sobei pogawedke ucinali. W chusteczce to zakrawa o dziewczynke ;)
Tymus to chyba pobija wszystkie lipcowe dzieciaczki w pozycjach w zasypianiu :laugh: ;D No chyba pada jak mucha jak juz nie moze glowki utrzymac ;) a kuzynow bedzie mu brakowac o j bedzie. A Ben z wlosami jak mlody Einstein rozbroil mnie normlanie ;D
Gabrysia na hustawce sliczna i kosia tak ladnie. taka z niej dostojna dziewczynka w tym kapelusiku, wyglada jak z Ani z Zielonego wzgorza  :) A na karuzeli prtawdziwa ksiezniczka z tym zlotem w tle ;) Tymus w zoo z tata superowo. Oni to sie naprawde super prezentuja jako ojciec i syn 8)
Natalka taka krupeczka slodka, w kolczykach jej pieknei i zdobia jej uszka malutkie. Niesamowicie pocieszna jest. No i jak sobei usta dama smaruje ;D
Jasiu macho taki w tych okularach 8) zabkow to ma caly arsenal. Co zostaloz tego slodkiego grubaska. Wyrosl na prawdziwego mena ;)
Juleczka Edzi na hustawce jak laleczka, zreszta ona to wogole laleczka jest. Nic tylko w ramki oprawic i ogladac :) No i w tym wozku wyglada jak w tych takich autach terenowych. na lace jak motylek :)
Maja rozrabiara :laugh: W chodziku jak ogrodniczka w ogrodku wyglada i zastanawia sie ktora grzadke wyplewic ;) Z gola pupa swietnei ucieka no i to sikanie... :laugh: A lono natury jej sprzyja wyraznie
Tosia wyglada jak aniolek na chrzcie, oczka ma piekne, Tofinku beda sie chlopaki bily o nia oj beda. A do zoo to chyba ja czesciej musisz zabierac ;)
Milenka dwulatka normlanie. Piekna diewczynka i mimo, ze wszyscy mowia, ze do tatusia to ja powiem, ze Lile tez w niej widze :)
Macius Klaudi prawdziwy podroznik. Klaudia superowe zdjecia, wygladacie pieknei cala rodzinka. No i Macius niezly arab ;) A w nosidle chyba dobrze mu bylo co?
Paula i Adas na lonie natury jakby wkomponowani w calosc. Paula wyglada na marzycielke, a Adas spokojnie chrupki wcina :) fajne masz te dzieciaczki Niunka
Otylcia z mama w hustawce jak te dwie damy, tylko parasola z falbanka brakuje ;) No i chodzi pieknie, taka duza pannica, w tej sukieneczce jak kwiatuszek wyglada :)
Mateuszek w kapelusiku slodki, a zdjecia raperowe nei chca mi sie otworzyc :(

Asiu Twoich ostatnich zdjec tez nie widze :(

Martuska pisze:
No i dzieciaczki w galerii sa nie do pobicia!!

Krzys swietnei chustke zdziera z glowy no i brat go tak wfajnie wozi. Nie ma to jak starszy brat ;) No i w samochodie siedzi jak wlasciciel co najmniej 8)
Kornelek taki slodziutki zaraz po urodzeniu, a na dzialce to wyglada jak maly piracik ;) Tylko mu statku brakuje :laugh:
Weronika z dziadkami i w ogrodku super sie prezentuje, no i Ty Elfiko wygladasz prze uroczo i wiosennie na tych zdjeciach. No i widze, ze weronisi pelno, w bagazniku, to chyba chcialby juz na wakacje ;D W domku z zabawkami i podstolem... ::) Jak sie bawic to na calego ;)
Dorianek i Natanek jak kumple z jednej piaskownic ;) Ale fajnie, z emaja siebie i moga sie bawic razem. No i w zoo Natan taki obserwator ::)
Kubus z dziewczyna... ho ho ho partnerka chyba w jakichs wyborach miss bedzie startowala, no i kawalek jej jest poprosu przystojniacha ;) Noi stoi pieknei sam!
Kubus Ani sliczny chlopczyk, na takiego grzecznego wyglada,a z kuzynem wygladaja jak by sobei pogawedke ucinali. W chusteczce to zakrawa o dziewczynke ;)
Tymus to chyba pobija wszystkie lipcowe dzieciaczki w pozycjach w zasypianiu :laugh: ;D No chyba pada jak mucha jak juz nie moze glowki utrzymac ;) a kuzynow bedzie mu brakowac o j bedzie. A Ben z wlosami jak mlody Einstein rozbroil mnie normlanie ;D
Gabrysia na hustawce sliczna i kosia tak ladnie. taka z niej dostojna dziewczynka w tym kapelusiku, wyglada jak z Ani z Zielonego wzgorza :) A na karuzeli prtawdziwa ksiezniczka z tym zlotem w tle ;) Tymus w zoo z tata superowo. Oni to sie naprawde super prezentuja jako ojciec i syn 8)
Natalka taka krupeczka slodka, w kolczykach jej pieknei i zdobia jej uszka malutkie. Niesamowicie pocieszna jest. No i jak sobei usta dama smaruje ;D
Jasiu macho taki w tych okularach 8) zabkow to ma caly arsenal. Co zostaloz tego slodkiego grubaska. Wyrosl na prawdziwego mena ;)
Juleczka Edzi na hustawce jak laleczka, zreszta ona to wogole laleczka jest. Nic tylko w ramki oprawic i ogladac :) No i w tym wozku wyglada jak w tych takich autach terenowych. na lace jak motylek :)
Maja rozrabiara :laugh: W chodziku jak ogrodniczka w ogrodku wyglada i zastanawia sie ktora grzadke wyplewic ;) Z gola pupa swietnei ucieka no i to sikanie... :laugh: A lono natury jej sprzyja wyraznie
Tosia wyglada jak aniolek na chrzcie, oczka ma piekne, Tofinku beda sie chlopaki bily o nia oj beda. A do zoo to chyba ja czesciej musisz zabierac ;)
Milenka dwulatka normlanie. Piekna diewczynka i mimo, ze wszyscy mowia, ze do tatusia to ja powiem, ze Lile tez w niej widze :)
Macius Klaudi prawdziwy podroznik. Klaudia superowe zdjecia, wygladacie pieknei cala rodzinka. No i Macius niezly arab ;) A w nosidle chyba dobrze mu bylo co?
Paula i Adas na lonie natury jakby wkomponowani w calosc. Paula wyglada na marzycielke, a Adas spokojnie chrupki wcina :) fajne masz te dzieciaczki Niunka
Otylcia z mama w hustawce jak te dwie damy, tylko parasola z falbanka brakuje ;) No i chodzi pieknie, taka duza pannica, w tej sukieneczce jak kwiatuszek wyglada :)
Mateuszek w kapelusiku slodki, a zdjecia raperowe nei chca mi sie otworzyc :(

Asiu Twoich ostatnich zdjec tez nie widze :(

boshhhh Martuska Twój jeden post to jak moich 10 chyba!!! Kochana Ty tak pieknie potrafisz o tych dzieciaczkach pisać :) no i dziekuje za komplementy dla mnie i córci

a my byłysmy 2 godizny na ogródku, potem do domu, mleko i nadal czekam ąz moje dziecko padnie ::)
rano spała 35 minut i wstała o 10tej a teraz ani w głowie jej sen ::) ale jest grzeczniutka( powiedzmy bo właśnie dobiera sie do moich gazet pod stołem) i zdąrzyłam cała chate posprzątać, pranie wyprać, poprasowac troche i teraz tylko jeszcze lazagne do piekarnika włoże, pranie powiesze i umyje to nieszczęsne lustro w łazience ::)
.
.
.
Weronika własnie czyta progran telewizyjny ;D oooo już nie teraz prasa kobieca- twój styl :laugh:

ja tez zasuwam w chalupie, posprzatalam, powiesilam dwa prania, poukladalam w Kuby komodzie............jeszcze tylko podlogi uffffff

my to prawdziwe supermamy jestesmy !!!!!!!!!!!!!!heheh ;) ;) :) :) :) :D :D :D ;D ;D ;D

Kuba aktualnie bawi sie z odkurzaczem................robi wrrrrrrrrrrrrrr i czeka az mu tamten odpowie hehe :)

Martuśka, boszzzzzzz :) :laugh: :laugh: :laugh: dziękujemy :-* :-* :-*
ale się ciocia napracowała :) hihihihi

ja zmykam pobawić się 2 godziny w hołowczyca, brym brym hehehe

do wieczorka kochane :laugh:

taa super mamy ;D fajne określenie, a ja wreszcie pokonałam łobuza butlą z sokiem... śpi ::)
ide obiad zrobić

mooma ale tam czadersko, swietne miejsce na odpoczynek pozazdrościc.
Elfiko no a maż romantyk ::) co się dzieje z tymi łosiami? chyba nasza Elfiko dobrze mu robi ;D

reklama
Do góry