reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
caly czas mi sie chce cos slodkiego..................bede gruba...................

ja już jestem gruba, przytyłam 2 kg tak sie opycham ale postanowiłam od poniedziałku z tym skończyć :p zobaczymy ;D

reklama
kate332 pisze:
aaa i jeszcze chciałam napisac że byliśmy wczoraj u księdza i zamówiliśmy chrzest na 20 maja na15:15
kurcze nie wiem co musze kupić? świecę, jakąś szatke czy co? help napiszcie bo ja nic nie pamietam z chrztu piotrka

No to w moje urodziny ;D
A wiecie, że ja zawsze nie wiem ile lat bede konczyc i teraz ludzie sie pytali ile koncze ja mowie 28, a potem sobie licze na palcach i mi wychodzi 27 :p normalnie postarzam sie

elfiko pisze:
a i jeszcze wam chciałam napisać bo czekałam tylko aż jakiś czas minie i czy to aby nie pomyłka jakaś ale nie..
jakis miesiąc temu odpuściłam sobie zupełnie wszelkie domowe afery z powodu nieróbstwa mojego łosia, on nic w domu nie robił a ja to zlewałam, sama robiłam tyle ile sie dało przy małej a reszta :p sobie czekała na lepsze czasy i tak np. zawsze koszule temu mojemu paskudzie prasowałam wszystkie po praniu a teraz tylko wtedy jak potrzebował to jedną no w porywach dwie sztuki, to samo z praniem , pralke włączałam jak kosz z brudami juz stękał że mu ciasno :p
trwało to może z 10 dni ::) i co?
łoś oszalał mi chyba bo sprząta sam, zmywa!!!!!!! pierwszy raz jak pozmywał to myślałam że mi zaraz oswiadczy ze ma kochanke i sie wyprwadza! ;) a ten kurze ściera, śniadanka jak jest w domu robi, z Weroniką sie bawi :o i to nie tylko w pokazywanie komputera czy tv!na zakupy jechał ostatnio bez marudzenia i nawet mi kilka sztuk karmi kupił ;D
a wczoraj wybyłam z domu na 4 godziny , wracam a tu kąpiel dla dziecka gotowa tylko wode do wanny lać, kolacja zrobiona, podłogi umyte, i POZMYWANE!
kurcze oszalał cz co? aż sie dziwnie z takim łosiem w domu mieszka ......... ::) ;D

hi, hi Elfiko normalnie twój łoś w konia sie zmienia ;)

witaj Marto no jasne, że mozesz do nas zagladac i z chęcia obejrzymy zdjecia twoich córeczek. Jak to jest przy takich blizniakach? boshe, podziwiam trzeba miec chyba cztery oczy i ręce i nogi..... i ::)

Dziękuję za przyjęcie:)

Elfiko, Tusiu, czasami przydaloby się mnie cztery ręce. Oczu narazie nie muszę mieć czterech, bo dziewczynki narazie jeszcze siedzące. Ale czuje, ze jak zaczną raczkować albo chodzić to będzie co dobrego. Bo charakterki mają całkiem inne. Ja też czasami wysiadam, często miewam dołki, że już nie dam rady, ale wstaję rano i wiem, że muszę, szczególnie jak zaglądam do łożeczek, a tam patrzą na mnie te potworki moje takimi bezbronymi oczkami i się uśmiechają. Czasami jest ciężko, ale nie narzekam.

Hej babulce :)

Witaj Marta15 :laugh:
Ja z kolei czasem podczytuję sierpniówki, żeby sprawdzić co tam u Gagi słychać. Gaga nie dobra sobie nas odpuściła ;) :p
Zauważyłam, że jesteście z Kraśnika hihihi, więc razem z Tobą i Joasią tworzymy geograficzny trójkąt bermudzki :laugh: :laugh: (stalówka, zaklików, kraśnik)

Wiecie co, nie wiem o co chodzi ale w tym cyklu odkąd miałam jajeczkowanie ciągle boli mnie brzuch :( Aż się boję czy coś złego się tam nie dzieje. A do ginka mam oczywiście za daleko :( Boszzzzzzz, może w końcu się wybiorę...

Joasia- gratuluję @ i współczuję jednocześnie ! :-* :-* :-*

Co do opiekunek, to ja jeszcze nie doświadczyłam żadnej, ani obcej ani z rodziny. Ale wydaje mi się, że w naszej sytuacji chętniej powierzyłabym młodą komuś obcemu i zaufanemu.

elfiko
pogratulować tylko łośka ! :):):) Mój za to jak jest wieczorem w domu to zaczął kąpać Julkę. Stwierdził, że to w zamian spacerów z psem. Tylko dlaczego tak często go nie ma wieczorami ? hehe

Kredzia dobrze, że się odezwałaś, bo już sobie myślałam, że albo stało się coś złego albo po prostu nie macie internetu.

A KasiaK to na Kaszubach jest teraz???

Ja dziś mam prawie ostatnią jazdę (no jeszcze w sumie 3 mi zostały do końca) i łapię stresaaa przeogromnego, brrr

co by tu, hmmm, kawka prawie dopita, może i ja jakieś pranko zmajstruję :)

elfiko pisze:
dobra ja spadam bo Weronika wstała wiec zaaplikuje jej deser i wybywamy po zakupy, musze sobie balsam sopot kupic bo mi sie skończył i jeszcze żel do mycia twarzy i paste do zębów - jak zwykle wszystko sie kończy w jednym czasie  ::)
a i mój łoś mi dzisiaj resztkami pasty napisał na lustrze
KOCHANIE KUP PASTE DO ZęBóW BO RESZTE WYSMAROWAłEM NA TO WYZNANIE :) KOCHAM CIE  G.

jak juz taki mądry to mógł mi pzynajmniej troche zostawic na umycie moich zębów!  ::) na szczęscioe znalazłam jeszcze jedna zaczętą tubke, chyba z jakiegos wyjazdu  ;D

No Elficzku pozazdrościc :-) Łoś nie do poznania. Mój ostatnio przegiął i z nim nie gadałam przezd dwa dni. Olewka zupełnia. I juz dzis wali do mnie smsy ze mu bardzo zalezy i chce ze mną porozmawiac. Ja gram twardą >:D Niech spada na drzewo :-) ;D

reklama
Do góry