reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Joaska pisze:
ja mam dzisiaj dzien prania i prasowania............jedno pranie juz wisi na balkonie, drugie sie pierze...............jeszcze w rekach pralam pare swoich rzeczy, ktorych mi szkoda wlorzyc do pralki........

no i czeka mnie prasowania Kubusia rzeczy.............musze posegregowac za male rzeczy i wyciagnac juz te pasujace na niego :)

ja wczoraj do południa takie szaleństwo odstawiałam, z tym,że ja prasuje małej tylko takie ubranka typowo wyjsciowe bo tyle sie tych szmatek nazbierało że cały dzień przy desce bym stała

elfiko pisze:
Joaska pisze:
ja mam dzisiaj dzien prania i prasowania............jedno pranie juz wisi na balkonie, drugie sie pierze...............jeszcze w rekach pralam pare swoich rzeczy, ktorych mi szkoda wlorzyc do pralki........

no i czeka mnie prasowania Kubusia rzeczy.............musze posegregowac za male rzeczy i wyciagnac juz te pasujace na niego :)

ja wczoraj do południa takie szaleństwo odstawiałam, z tym,że ja prasuje małej tylko takie ubranka typowo wyjsciowe bo tyle sie tych szmatek nazbierało że cały dzień przy desce bym stała

ja tez prasuje tylko takie wyjsciowe ubranka, takie dresiki czy koszulki po domu to od razu do komody wkladam.............

Cześć Dziewczyny.

Chciałam się przedstawić, ponieważ czasami Was podczytuję, a widzę, że chciałybyście wiedzieć chociaż kto Was czyta. Więc mam na imię Marta, jest co prawda mamą sierpniową 2005, ale moje dziewczynki, bo mam bliźniaczki urodziły się 3 sierpnia, więc to blisko lipca. Udzielam się cały czas na forum mam sierpniowych, ale czasami zaglądam i do Was. Strasznie podobają mi się te Wasze dzieciaczki, chociaż nie mam już dostępu do galerii. Często korzystam z Waszych porad, z wątku o rozszerzaniu diety maluszków. I jeżeli pozwolicie oczywiście chciałbym czasami do Was zaglądać??? Od czasu do czasu mogę Wam wkleić zdjęcie moich Dziewczynek. Mają na imię Ania i Alicja, są bliźniaczkami dwujajowymi, urodziły się 3 sierpnia 2005 roku, Ania o 8.45 z wagą 2350, a Alicja o 8.48 z wagą 2200, poprzez cesarskie cięcie. Mam nadzieje, że nie macie mi za złe, że dopiero teraz się przedstawiam. Dajcie znać, czy mogę czasami do Was zaglądać.

Pozdrawiam.

elfiko pisze:
a i jeszcze wam chciałam napisać bo czekałam tylko aż jakiś czas minie i czy to aby nie pomyłka jakaś ale nie..
jakis miesiąc temu odpuściłam sobie zupełnie wszelkie domowe afery z powodu nieróbstwa mojego łosia, on nic w domu nie robił a ja to zlewałam, sama robiłam tyle ile sie dało przy małej a reszta :p sobie czekała na lepsze czasy i tak np. zawsze koszule temu mojemu paskudzie prasowałam wszystkie po praniu a teraz tylko wtedy jak potrzebował to jedną no w porywach dwie sztuki, to samo z praniem , pralke włączałam jak kosz z brudami juz stękał że mu ciasno :p
trwało to może z 10 dni ::) i co?
łoś oszalał mi chyba bo sprząta sam, zmywa!!!!!!! pierwszy raz jak pozmywał to myślałam że mi zaraz oswiadczy ze ma kochanke i sie wyprwadza! ;) a ten kurze ściera, śniadanka jak jest w domu robi, z Weroniką sie bawi :o i to nie tylko w pokazywanie komputera czy tv!na zakupy jechał ostatnio bez marudzenia i nawet mi kilka sztuk karmi kupił ;D
a wczoraj wybyłam z domu na 4 godziny , wracam a tu kąpiel dla dziecka gotowa tylko wode do wanny lać, kolacja zrobiona, podłogi umyte, i POZMYWANE!
kurcze oszalał cz co? aż sie dziwnie z takim łosiem w domu mieszka ......... ::) ;D

panietaj, ze losie na wiosne zalecaja sie do klemp......................wiesz w jakim celu hehe

witaj marta....................oczywiscie my jako przyjacielskie lipcowki chetnie przyjmujemy kogos nowego, poza tym to Ty nie jestes tu nowa bo zasilasz juz sierpniowe mamy :)

a dziewczynki chetnie zobaczymy :)

marta15 pisze:
Cześć Dziewczyny.

Chciałam się przedstawić, ponieważ czasami Was podczytuję, a widzę, że chciałybyście wiedzieć chociaż kto Was czyta. Więc mam na imię Marta, jest co prawda mamą sierpniową 2005, ale moje dziewczynki, bo mam bliźniaczki urodziły się 3 sierpnia, więc to blisko lipca. Udzielam się cały czas na forum mam sierpniowych, ale czasami zaglądam i do Was. Strasznie podobają mi się te Wasze dzieciaczki, chociaż nie mam już dostępu do galerii. Często korzystam z Waszych porad, z wątku o rozszerzaniu diety maluszków. I jeżeli pozwolicie oczywiście chciałbym czasami do Was zaglądać??? Od czasu do czasu mogę Wam wkleić zdjęcie moich Dziewczynek. Mają na imię Ania i Alicja, są bliźniaczkami dwujajowymi, urodziły się 3 sierpnia 2005 roku, Ania o 8.45 z wagą 2350, a Alicja o 8.48 z wagą 2200, poprzez cesarskie cięcie. Mam nadzieje, że nie macie mi za złe, że dopiero teraz się przedstawiam. Dajcie znać, czy mogę czasami do Was zaglądać.

Pozdrawiam.

i ja sie przywitam z mamusia sierpniową ;D
jasne ,że możesz do nas zaglądać, a córeczki chetnie zobaczymy
ja ze swojej strony tez chętnie bym sie dowiedziała jak na codzień radzisz sobie z dwoma małymi brzdącami? Ja mam jedną a czasami wysiadam ::) :p

reklama
dobra ja spadam bo Weronika wstała wiec zaaplikuje jej deser i wybywamy po zakupy, musze sobie balsam sopot kupic bo mi sie skończył i jeszcze żel do mycia twarzy i paste do zębów - jak zwykle wszystko sie kończy w jednym czasie ::)
a i mój łoś mi dzisiaj resztkami pasty napisał na lustrze
KOCHANIE KUP PASTE DO ZęBóW BO RESZTE WYSMAROWAłEM NA TO WYZNANIE :) KOCHAM CIE G.

jak juz taki mądry to mógł mi pzynajmniej troche zostawic na umycie moich zębów! ::) na szczęscioe znalazłam jeszcze jedna zaczętą tubke, chyba z jakiegos wyjazdu ;D

Do góry