reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Adaśko śpi od około 20 do 6.30-7.00. Później zasypia około 9.00 i spi godzinę do półtorej.Kolejne spanko po obiadku około 14 i tu różnie - jak śpi dwie godziny to jest ok,wytrzumuje do wqieczora, jak śpi godzinę to kolejna drzemka jest po 17 około 30 minut.

e_mama pisze:
Niuńka ja wiem czemu Ci zimno jest, to z niejedzenia po prostu. Organizm nie ma kalorii, które by go ogrzewały. Ja czasem jak się zaaferuję odchudzaniem za bardzo to np. muszę iść spać w skarpetach bo tak mnie trzęsie, że nic nie jest mnie w stanie rozgrzać.

Edytko to nie przexz odchudzanie, bo czy sie odchudzam czy nie zawsze tak miałam. Taki już mój urok zmarźlucha :)

Tofinek nie odchodź! :( Daj spokój, i tak długo bez nas nie wytrzymasz ;)

Co do kremu do opalania, koleżanka poleciła mi Lirene kids, dla dzieci od 7 m-ca życia (duża tuba kosztuje około 20 zł). Podobno ta emulska jest naprawdę dobra i łatwo się wchłania.

Joasiu ja też jestem zdania, że kojec w Waszym przypadku to niepotrzebny wydatek, a i miejsca sporo zajmuje. Skoro dotychczas nie był potrzebny, a Kubuś już praktycznie chodzi :p, lepiej zorganizować mu po prostu jakieś odrębne miejsce z zabawkami. Takie ruchliwe dziecko za długo za kratami nie posiedzi. U nas Kornel też ląduje tam teraz tylko praktycznie w sytuacjach awaryjnych ( np. w sobotę rano, gdy staruszkowie nie koniecznie są, tak jak on, skorzy do zabawy o 6.20 :p)

Tofinku a co komputer ci zabieraja? ;) nie możesz nam tego zrobic!!! jak bedziesz miała czas to pisz, nawet jesli to bedzie miesiac czy dwa trwało. Nie zegnaj sie z nami na forever.

Ja od wczoraj wieczora umierałam - straszna migrena mnie dopadla dopiero prawie przeszło. myslałam, że mi oczy i głowa wybuchnie i brało mnie na wymioty. Do tego jeszcze słabo az drgawki miałam. No ale juz wróciłam do żywych jako tako :p

Maja chodzac przy meblach zaczęła sie nieraz puszczać i się przy tym szczerzy i na mame patrzy, a ja cała w strachu. ciekawe kiedy zacznie chodzić? może pojdzie jeszcze przed roczkiem.
A zębów ciagle nie ma ::)

reklama
A galeria z brzuszkami?Bo wlasnie jaks jej czesc zostala przez kogos przedrukowana(zreszta lutowek i styczniowek chyba tez ::))

Do góry