reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hej hej
samochodu nie kupilismy ::) i dobrze chyba bo to jak z motyka na slonce a w tym roku tzn w najblizszych miesiacach czakaja nas inne wydatki np wyjazd do Pl no i moze pomyslimy po powrocie ;)

TOfinku!!!!!!!! zagladaj choc raz na jakis czas ale nie znikaj!!!!!

Hej Maniu!No jak sa inne wydatki to faktycznie nic na sile.A moze zostaniecie juz w Polsce? ;) :)

o tak tak galerie brzuszkow!!! tez bo sa tam przeciez bardzo osobiste zdjecia
hmm..przypomnialo mi sie moze Gazelaczek tez pamieta jak jakas panna i to na tym forum zdjecie GAzelaczka pokazala jako swoje  :p

mania pisze:
o tak tak galerie brzuszkow!!! tez bo sa tam przeciez bardzo osobiste zdjecia
hmm..przypomnialo mi sie moze Gazelaczek tez pamieta jak jakas panna i to na tym forum zdjecie GAzelaczka pokazala jako swoje :p

to pamietam............

dziewuszki napisalam juz sprostowanie, wszystko powinno juz byc dobrze...................mam nadzieje, ze juz jestescie spokojne o fotki .......ehhh

Maniu ta dziewczyna potem sie wytłumaczyła, że chodziło jej, że ma taki sam brzuch jak nasza Gazelaczek.

Dziewczyny poradzcie jakis dobry proszek do prania, ja ciagle zmieniam i nie wiem który.
by ładnie pachniał no i oczywiście by dobrze spierał Majkowe plamy, bo nie chce mi sie wszystkiego po praniu w ręku poprawiać, a tak bywa często.

Co do kremu to ja mam nivea, ale jest okropny i ne polecam, kupuje drugi chyba ten Linere kids wypróbuje.

ale dzieciaki w galeri cudaki.

Sesja joasi z Kubusiem taka cantry - super zdjecia - mamusia laska ak trza.
Weroniczka łobuzuje jak Majka, one dwie by sie do siebie nadawały ;D
Mateuszek cudne ma oczka, wczesniej ich nie zauważyłam, taki błękit powala.
Gabiszon i Tymek to dzieci jak z obrazka, zawsze takie śliczne jak z reklamy.
Otylia jak laleczka bobas, no a pani co prowadzi za raczke ma no, no, no ładny pokazny biuscik, nie poznaję, ale chyba to nie ty Hanti?
Juleczka to jest nasz mały aniołek, przypomina mi moja siostre jak była mała tez miała takie polikulce i bużkę anielska. Z buziulki widac juz, że dobra dziewczynka bedzie. No moja siostra ma wielkie serce, bardzo grzecznym i rozsadnym dzieckiem była.

reklama
Do góry