reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ale właśnie mi powiedział ze na początku czerwca znowu piojedzie i moge sie z nim zabrać ;D Niuńka co Ty na to? :laugh:

Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
dobra baby, ja znikam, ide na rzez................kolo bloku kosza trawe, a ja wtedu umieram..............ojjjjj

masz alergie? ja też ! masakra ! wczoraj szwagier trawe kosił, nie powiedział mi i umierałam łęe

niestety, troche tego swinskiego zapachu wpadlo do domu, juz zamknelam okna, fujjj..............nie maluje sie nawet bo mi tusz splynie.........heheeh

Uwielbiam ten "świński" zapach  ;D Mogłabym cały czas się nim sztachać  ;)

Dzień dobry  :)

Iwon pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
dobra baby, ja znikam, ide na rzez................kolo bloku kosza trawe, a ja wtedu umieram..............ojjjjj

masz alergie? ja też ! masakra ! wczoraj szwagier trawe kosił, nie powiedział mi i umierałam łęe

niestety, troche tego swinskiego zapachu wpadlo do domu, juz zamknelam okna, fujjj..............nie maluje sie nawet bo mi tusz splynie.........heheeh

Uwielbiam ten "świński" zapach ;D Mogłabym cały czas się nim sztachać ;)

Dzień dobry :)

taaa tylko ja mam oczy czerwone jak świnka morska i nos jak pinokio ::)
cześc Iwonko ;D

Iwon pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:

ja tez go lubie, ale on mnie chyba nie............

ja znikam na spacerek do pozniej babulki :)

elfiko pisze:
Iwon pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:

taaa tylko ja mam oczy czerwone jak świnka morska i nos jak pinokio ::)
cześc Iwonko ;D

Ja także trawą mogłabym się "sztachtac" ;D Mmmmmm...uwielbiam takie zapachy :)

reklama
Do góry