reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
masakra, trzy strony na dzień ???
Katastrofa Bbumowa ::)
a ja wpadłam poczytać i zaraz na M jak mydło lece i kolacje będe jesc chyba pierwszy raz od trzech lat ::) ;D bo taki dzisiaj spacer miałam ,że zgłodniałam :p
potem zaglądne i mam nadzieje bedzie co czytać 8)

Moje dziecię padło.
Ja j uż nic go nie rozumiem:wczoraj zasnął o 21 i to z trudem, a dziś :odleciał" przy kaszy. Chyba dlatego że całe jego spanie w dzien trwało coś ok.40 min.
Ale za to teraz mam luzik. :p :p :p

u mnie tez teraz luzik bo maludy padly i spia...na obiad filety rybne dla Tymcia dla GAby lasgnia ze sloiczkaa dla nas krewety wiec wszystko szybko da sie zrobic
a ja mam swieto lasu ;D ide poczytac

aaaa faktycznie tu cicho ostatnimi czasy :p

AgaTonik, Tofinek, Frida (ostatnio z nia przez skypa mialam kontakt i wiem ze do pracy wrocila a malutka jest super) Alka, Anitka....o Niani juz nie wspomne ::) i Kurka i gdzie te wszystkie kobiety??? ???

Klaudia zapomnialam Wam napisac swietnie wygladacie!!!!!! i w koncu cala Wasza Rodzinke widac  :D slicznie i to zdjecie gdzie MAcius spi w nosidelku suuuuuuuuper!!! no i Lukasza w koncu widac  :Dbardzo Ladnie wygldacie!!!!

jakie spiace maluszki sa urocze  :D :D sama slodycz

No wlasnie gdzie te wszystkie kobietki sa???A ja dzis posprzatalam galeryjke i az mi sie lezki pokulaly jak zobaczylam Martice w ciazy i pomyslalam o jej aniolku ktory jest juz w niebie :(

reklama
Do góry