Joaska
Lipcowe mamy '05
dobra baby, ja znikam, ide na rzez................kolo bloku kosza trawe, a ja wtedu umieram..............ojjjjj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Joaska pisze:dobra baby, ja znikam, ide na rzez................kolo bloku kosza trawe, a ja wtedu umieram..............ojjjjj
elfiko pisze:byłam w galerii - dzieciaczki śliczne jak zawsze- nie będe sie rozpisywać bo ja tak pięknie pisac nie potrafie jak niektóre nasze koleżanki :laugh:
powiem tylko,że jestem zachwycona zdjęciami Joasi z Kubusiem! Takie ciepłe i pełne macierzyńskiej miłości!
Joasiu kwitniesz :-*
elfiko pisze:Joaska pisze:dobra baby, ja znikam, ide na rzez................kolo bloku kosza trawe, a ja wtedu umieram..............ojjjjj
masz alergie? ja też ! masakra ! wczoraj szwagier trawe kosił, nie powiedział mi i umierałam łęe
elfiko pisze:cześc Niuńka ;D mój łoś dzisiaj do Legnicy jedzie : w interesach
elfiko pisze:Joaska pisze:e_mama pisze:Joaska pisze:tusia biedaku.........cos ta Twoja tesciowa dziwna, ma dzieciaka pod nosem, ze tak powiem a nie cieszy sie tym..........oj.......podobno wnuczki kocha sie bardziej niz swoje dziecki, po jakos tak powazniej i inaczej
podobno tak, z tym, że wnuki ze strony swojej córki a nie syna. W przypadku tusi, moim, elfiko, Twoim Joasiu i jeszcze chyba wielu z nas wnuki są ze strony synów- no i jak tam babcie teściowe hęs? porażeczka co?
powiem Wam, ze mama Rafala bardzo kocha swoje wnuki ( Rafal ma jeszcze syna starszego), tamtym babcia sie opiekuje codziennie, a Kuba stara sie w weekend spotykac............dzwoni do Nas codziennie i pyta jak tam sie czujemy......dziadek uwielbia Kube, a Kuba to czuje, maja juz swoje zabawy heh tylko mamy problem ze dziadkowie mieszkaja na drugim koncu miasta.............
to dobrze Joasiu że przynajmniej jeden przypadek pozytywnej teściowej babci bo byśmy sie załamały
Joaska pisze:elfiko pisze:cześc Niuńka ;D mój łoś dzisiaj do Legnicy jedzie : w interesach
no to juz, zabieraj sie z Nim i do Niunki na kawe hehe