reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a my wrocilismy z miasta.........ale pogoda brrrrrrrrrr, deszczysko straszliwe!!!

Iwon polecam glodoweczke jak gazelaczek albo zero slodyczy i unikac weglowodanow, u mnie zadzialalo, a jezeli makaron to razowy, albo z pszenicy Durum, moze jeszcze ryz brazowy i kasza gryczana............ja jak na razie mam o 4 kg mniej niz przed ciaza :) aha no i cwiczona obowiazkowo!!!

melll co do wypadajacych wlosow to ja brala falvit i nie wie czy to od tego ale przestaly wypadac, a slyszalam tez ze po ciazy i tak beda wypadac i trak, podobno przyjdzie moment i przestana, takze cierpliwosci......... :p ;D ;D ;D

ide po popoludniowa kaweczke hihi

reklama
mi przestaly wypadac juz jakis czas temu

biore skrzyp polny, regularnie od kilku miesiecy i... przestalam uzywac odzywek do wlosow.m... teraz mam lśniące i mocne włosy - po raz pierwszy od wielu lat. No i jeszcze jedno - pilnuje co jem. Duzo warzyw i owocow ostatnio. A ostatnio mam faze avocado ::) A to podobno bomba witaminowa. I kaloryczna, ale co tam ;) :laugh:

mnie tez juz przestaly wypadac..............i nawet niezle wygladaja :)

polazilam dzisiaj po sklepach...........i zachorowalam na portki.......ale moze nie w tym miesiacu hihihihi

a i Kupilam kubie skarpetki z podeszwami, fajoskie, teraz bryka w Nich...............:)

aha i Edytko, wlasnie w momencie kiedy robilam sobie kaweczke, pomyslalam o Tobie...........moze Jula nie chce spac przez te Twoja kaweczke?????? sama juz nie wiem :)

e_mama pisze:
No i nie spi od 5 rano... ja nie wiem co z tym dzieckiem jest, w dzień prawie w ogóle nie śpi.
Chyba 10 godzin snu na dobę to za mało dla takiego malucha???
mój krzysiek śpi jeden raz ok południa najczęściej od 30 min do godz, rzadkością jest dłuższa drzemka, czasem tez zasypia ok 17-tej ale rzedko i potem strasznie marudzi widocznie nie służy mu ta druga drzemka, natomiast w nocy śpi od ok 19 - tej do 6-7 (oczywiscie z pobudkami na cyca) więc to tez nie jest chyba za dużo w porównaniu np z Majką Tusi ;D
a w dzien zasypia róznie jak jest ze mną to oczywiscie przy piersi a jak jest z opiekunką to nie wiem jak  ::)
a kawe piję jedną taką 3 w 1 ;D

Melll przeczytaj co tam napisał borman http://www.aromaterapia.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=56
zamiast jojoby można uży innego oleju nośnikowego np. słodkie migdały czy nasiona winogron zależnie od Twojego rodzaju skóry głowy (jojoba jest droga) ja tę recepturę stosuję 1x na tydzień i rzeczywiście włosy wyglądają dużo lepiej i zdrowiej

co do seboradinu to ja używam również lotionu (srasznie pachnie rzepą :p ) i autentycznie mi nie wypadają włosy a mam już całkiem porządne odrosty...choc moze mi pomogło również to że z 65centymetrowych włosów został mi tylko 30cm :( ...może przez to cebulki nie sa tak obciążone

co do włosków to ja też obcięłam o połowę
i przestały mi wypadać garściami
lecą nada ,ale o wiele mniej ;)

AniaSzwarc pisze:
Melll przeczytaj co tam napisał borman  http://www.aromaterapia.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=56
zamiast jojoby można uży innego oleju nośnikowego np. słodkie migdały czy nasiona winogron zależnie od Twojego rodzaju skóry głowy (jojoba jest droga) ja tę recepturę stosuję 1x na tydzień i rzeczywiście włosy wyglądają dużo lepiej i zdrowiej

co do seboradinu to ja używam również lotionu (srasznie pachnie rzepą :p ) i autentycznie mi nie wypadają włosy a mam już całkiem porządne odrosty...choc moze mi pomogło również to że z 65centymetrowych włosów został mi tylko 30cm :( ...może przez to cebulki nie sa tak obciążone

dokupie jeszcze ten lotion i zobaczymy, jak za 3 tyg nie bedzie poprawy to skracam.................

reklama
babulki,czy Wy też dostałyście od bb maila
o niezamieszczaniu zdjęć rozebranych pociech???

zastanawiam się,czy ja przypadkiem nie dostałam tego maila ,że zamieściłam
zdjęcia Otylci w kąpieli(wczoraj je wykasowałam)
a na pocztę nie zaglądałam juz dobrych kilka dni ::)

Do góry