reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No i do tych wszystkich diet Iwonko mozna sie wiecej poruszac, to juz wtedy wiesz, ze nawet to co zjesz,a co nie pojdzie w zysk zostanie spalone :)
Ruszac sie ma na mysli nie od razu fitness, ale np skakanka, ktora jest jednym z zajec przy ktorym traci sie mnooooostwo kalorii :laugh: Ja serio z ta skakanka, tylko biust trzeba sobie unieruchomic ::) :p

reklama
ajjaj nadrobiłam wczorajszy dzionek,
co do zgrzytania tymi narazie i mam nadzieję że wogle nie będzie zgrzytał , bo tytus jak mu pierwsze zębiska powychodziły zgrzytał niemiłosienie ale przeszło mu :D
co do blokowania fotek i tych szkrabików i tych naszych to sama nie wiem ale chyba bardziej za tak :)
aniu zdrówka dla kubika !!!!!

uuuuuuu właśnie tymi szaleje pod scianą na wyrku i siadł sam :D ale fajnie a i wczoraj zaczął stawiać pierwsze kroki za rączki :) no i teraz tyle co napisałam wam że niezgrzyta............podeszłam zdjelam mu pieluszkę a on szczęką tak na boki rusza :( czy to oby nie były początki zgrzytania o nie tylko nei to ;) a możliwe że idzie nam jakiś ząbek bo ostatnio jakiś poddenerwowany i pcha strasznie łapki do buziaka i znowu litry śliny wylewa!

Ogromnie bardzo Wam wszystkim dziekuje za tak przemile zyczenia!!!!  :-* :-* :-* :-*
jestescie niesamowite ze tak o wszystkich pamietacie i takie kochane a mi sie az cieplutko na sercu zrobilo jak przeczytalam te wszystkie mile slowa!!! raz jeszcze Wam bardzo dziekuje!!!!!!!

no i jestem znowu o rok starsza  :p

to co...kto wpada na kawke?  ;)

tak wogóle kochane to dobe popołudnie :)

a ja chyba położę się spać z tymim, na spacerek nie idziemy, już byuliśmy na poczcie i tymul wzbogacił się o kolejną książeczkę krasnoludki :D a wczoraj w marchu kupiłam mu szewczyk dratewka  (na punkcie bajeczek książeczek jestem głupia :p )

co do pogody dziś pochmurniasto i padał deszczyk, ale spacerek ponad godzinny zaliczony, wczoraj pogoda przepiękna! byliśmy 2 razy na podwóreczku prawie po 2 godzinki, bo wiecie drugi spacerek pod wieczorek sobie robimy, bo jakoś w domciu nie idzie wysiedzieć ze skrzatami............a siostra się głowi, że idzie lato i jeszcze dłuższe dni ??? a teraz jak już jest 17 to pada na twqarz ;) ale damy rade coby nie ;)

buziaczki i pozdrowionka.............może zaraz nadgonie dzisiejszy dzionek bo tymi w łóżeczku z gołym tyłkiem bawi się grającym telefonem i radośnie popiskuje :)

co do urodzinek widzę że macie z dużym blisko siebie :D tak jak my :D młody ma 16 listopada a ja 23 :) a tata mój 19 i babcia 6 :D jakiś taki urodzajny ten listopad ;)

kolorowa_kredka pisze:
AniaSzwarc pisze:
kolorowa_kredka pisze:
o ania szwarc była ? a właśnie wczoraj o niej myślałam :)

Aniu ja też o tobie myślałam  :)  apropo tego szamponu na wypadanie włosów co mi pisałaś - używam go 2 tyg ale narazie nadal wychodzą, jeszcze jest do szamponu loton chyba moze go dokupie to wzmocni działanie  ::)

już już nie moge z moimi włosami   :mad: :mad: :mad: chyba je obcinam bo krótsze będą mi wychodzić i nie będą aż tak widocznie ::)

i ja za Iwon ogłaszam przetarg - sposób na wypadające włosy O0 O0 O0

Acha  i mimo, ze wczesniej pisalam ze ten moj szkrab raczkuje to ja teraz dopiero wiem co to znaczy raczkowanie :o  ::)

Oczywiscie tam gdzie nie chce zeby szedl, czyli kable (a mamy ich troche), drukarka, wszelkie sprzety gdze zeby sobie moze wybic. No co zrobic ::)

reklama
właśnie mam tymik na kolanach i baaaaa07zo ciepło mi po nog0h c021"{? a ja tylko chciałam was dogonic :D a body,
na
z,

,

mi anwe mam już ręku ahhh

Do góry