reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No wlasnie wpatruje sie i wpatruje i odrostoe nie widze Aniu!Juz myslalam,ze do okulisty rzeba sie udac ae jesli Joasia nic nie widzi to juz spokojniejsza jestem ;D.Aniu przemilutko,przesliczniutko wygladasz!!!

reklama
raz jeszcze dzieki ogromniaste za zyczenia  :-*

Agus sliczne masz wlosy!!!!!!!

Hanti ja tez jeszcze  nie dostalam maila  :p

Gazelaczku jak tak lubisz avokado to moze ...sama ocen..ja bardzo lubie i zamiast masla i do chipsow i jako dip itd itd pychaaaaa!!!
nazywa sie : GUACAMOLE

2 ripe avocados 2obrane i zduszoneavokado
1 small onion 1 mala cebula
1 clove garlic 1 glowka czosnku
1 small tomato 1 maly pomidor
1 1/2 Tbsp lime juice (or juice of 1 fresh lime) 1 1/2 lyzki soku z limonki
salt and pepper to taste sol pieprz do smaku

a tak to wyglada
guacamole.jpg

a moj duzy dzis pracuje dluzej wiec pewnie sobie poswietuje razem z dziecmi.....heehe zjem caly kubel bitej smietany i pol sloika nutelli ;D a co ....... ;D ;D

kredzia czekam czekam kiedy ladujesz? ;) podziele sie ta smietanka ;D

a ja nie przepadam za avocado...............no moze z krewetkami koktajlowymi i sosikiem jogurtowym mmmmmmm

ide usypiac minilosia............

matko , tragedia ten mój net mnie doprowadzi do siwych włosów.... pół dnia nie chodził kurcze a ja sie nudziłam :mad: :mad: :mad:

Joasiu dla mnie samo avokado tez jest mdle ale w guakamoli jest super  ;)
a jesli chodzi o krewetki to wkleje pozniej przwepis na moje ostatnie odkrycie  ::) ale to pozniej ..... i moze bedzie Tobie smakowalo ?? ;)

Dzięki za rady dziewczynki :)

Co do gimnastyki przy diecie Joasiu, to doskonale zdaję sobie sprawę z jej mocy. Chodzę na aerobik :p

Nie interesuje mnie żadna racjonalna dieta- taką już miałam i jestem zadowolona z efektu. Tylko, że już dłużej mi się nie chce :p Cel- waga sprzed ciąży osiągnięty, ale uparłam się, żeby zrzucić jeszcze ze dwa kilo, więc szukam jakiegoś ekspresowego cud- sposobu 8)

Melll co to za dieta ta amerykańska?

Co do włosków również brałam falvit i skrzyp polny. Polecam :)

Iwon ja ci mogę polecić dietke oczyszczającą:
Dieta oczyszczająca
Chudniemy, ale jej głównym celem jest usunięcie złogów oraz toksyn, a także poprawienie funkcjonowania wątroby i nerek, wymęczonych zbyt kalorycznym jedzeniem oraz paleniem papierosów czy piciem alkoholu. Jest dość drastyczna - je się wyłącznie warzywa, owoce oraz chudy nabiał - dlatego trudno przy niej wytrwać. Idealnym momentem na przeprowadzenie takiej kuracji jest okres, gdy zmieniają się pory roku. Stosujemy ją jednak nie dłużej niż 1-3 dni. Każdego dnia możemy zgubić ok. 2 kg. Przestrzegamy zbytnich optymistów: spadek wagi jest spowodowany utratą płynów, a nie tłuszczu. Po powrocie do normalnego jedzenia okazuje się, że nie był tak duży. Dieta oczyszczająca jest przeznaczona dla osób dorosłych (z wyjątkiem diabetyków).
Przykładowy jadłospis
• Śniadanie: Herbata lub ziołowy napar z cytryną i odrobiną cukru albo miodu, naturalny sok z pomarańczy lub 2 jabłek.
• Drugie śniadanie: Odtłuszczony jogurt naturalny.
• Obiad: Sok pomidorowy, surówka z zielonych warzyw z cytryną, odtłuszczony jogurt.
• Podwieczorek: Naturalny sok z warzyw. Kolacja: Filiżanka rosołu warzywnego, gotowane warzywa, twarożek.

reklama
na takie szybkie zrzyucenie wagi to chyba najlepsza głodówka....choc to co pisze Niuńka to też jak głodówka ;)

Do góry