reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Niuńka pisze:
Haloo!

Babeczki jak ubieracie dzieciaczkji na spacer. U nas w słońcu 29 stopni. Wczoraj małego dwa razy przebierałam bo był tak zapocony a wcale nie był ubrany grubo.

ewelinko wlasnie mnie to glowi od wczoraj, ubralam wczoraj Kube jeszcze w zimowa kurtke i czape ale chyba bylo mu za cieplo, ja w polarze i wiosennej kurte myslalam ze sie upieke............dzisiaj chyba d\go ubiore w body+koszukla z dl rekawem= bluza ciepla+ kurtka zimowa+czapa wiosenna........a Ty jak sadzisz, dobrze???

reklama
Joasiu ja Adaśkowi wczoraj zaserwowałam wiosenną czapę ale i tak miał głowe spoconą. Myślę że może dzisiaj założe mu body, bluzkę, kurteczkę polarową taką wiosenną i może kamizelke, kurde nie wiem! Albo zamiast kamizelki katana dzinsowa.
Lepiej chyba niedogrzać jak przegrzać

wiesz zawsze mozesz ubrac bez tek katany czy kamizelki, a na spacerze zobaczyc, czy ma zimny karczek, wtedy mu ubierzesz.........ja tez chyba tak zrobier, ale uwazam, zer jak mnie jest cieplo to jemu tez..........a powiedz mi jeszcze czy juz wozisz Adasia w wozku bez tej przykrywy czy jeszcze z?

heloł baby
u nas też piiiiieeeeeeeekna pogoda ;D ;D ;D
ja tez mam problem z ubieraniem Weroniki na spacer ??? cieżka decyzja bo taka głupia jest jeszcze ta pogoda hmm ale kombinezon zimowy raczej odpada bo mam go na polarze i dziecku z uszu para by poszła :p chyba zostaje strój na cebulke

Noc u nas znowu cieżka bo częste pobudki i " chodzenie " po łóżeczku ::) no a o 4tej rano śpiewy i nauka nowych sylab ::) ::) ::)
co z tego,ze matka potem w ciagu dnia wchodzi na ściany ;D

ja Kube wozilam jeszcze w takim spiworku i pod ta przykrywa, ale moze dzisiaj tylko z tym spiworkiem go wezme.............ale dylematy, co????/

mi dzisiaj humorek nawet dopisuje bo popołudniu mykamy z Weroniką odwiedzic moja koleżanke, jest w ciąży w 7 miesiaću ;D
łoś miał jechac z nami ale tylko mnie zawiezie a potem przyjedzie po nas.
Ide sobie powspominac jak to było jak miałam przed soba wielki brzuchol ;D ;D ;D

a moje dziecko właśnie próbuje mnie zmusić żebym ja na rączki wzieła i woła mamamam ajuuu ajuuuu ::) ;D

U nas noce sa ok. Mały śpi od 21 do7 tyle że nauczył się zasypiać na brzuchu, spać na brzuchu i opstatnio przyłapałam go jak spał nosem w poduszce. No i ciągle ndo niego wstajemy przekładamy go naplecy on po jakimś czasie znów na brzuch i my z nowu na plecy i tak w kółko.

reklama
Niuńka pisze:
U nas noce sa ok. Mały śpi od 21 do7 tyle że nauczył się zasypiać na brzuchu, spać na brzuchu i opstatnio przyłapałam go jak spał nosem w poduszce. No i ciągle ndo niego wstajemy przekładamy go naplecy on po jakimś czasie znów na brzuch i my z nowu na plecy i tak w kółko.

kuba tez ostatnio lubuje siew w spaniou na brzuchu...........caly czas chodze i sprawdzam czy wszystko ok, czy nie ma calego nosa w poduszce

Do góry