reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no to ja tez uciekam bo nocke zarwana mam za soba a co przede mna??? ::)
dobanoc mamusie kochane, do jutra :-*

reklama
iwon u nas ze zmina czasu jak u joasi można wyjść później na dworek, no i tymi poszedł spać (po lekkim przetrzymaniu) koło 20.30 a nie 19.30 ale dziś wogóle był lekko marudny i coężko ze spankiem było, może jakiś ząb.................

maniula no co ty slimaczku :-* jak podrosną nam szkrabiki to będziemy same łazikowały :D, mnie też niebawem czeka wszędobylstwo z tymim ale co tam jak narazie prawie zawsze też razem

no i na mnie przyszła pora bo ostatnio o tej porze już nynam :) jeszcze tylko szczotą po zębiskach przelecę :D

buziaczki kochane i mam nadzieję że teraz będę częściej zaglądała do was !!

to faktycznie ładnie siostre elficzku musiałaś nastraszyć ! no ale chociaż się wyzaliłaś i podejzewam że troszkę lepiej :)

ania.g pisze:
Iwon pisze:
E mamo łączę się z Tobą w bólu  :( :( :( ::)  ::) ::) Na takie chwile mam w zanadrzu zestaw informacji, które zebrałam sobie od doświadczonych rodziców i wyciągam zawsze będąc w stanie maniakalno-depresyjnym  :p. A mianowicie: mija pierwszy rok, za nim troski schodzą w mrok  ;)

Byle do lata, dzieci naprawdę z tego wyrastają  :)

Ja tez sie trzymam tej teori ;D :D :laugh: :)
potwierdzam - wyrastają, wiem z autopsji  ;D ale jakoś nie mogę się doczekać kiedy to będzie

no i chyba ja tu tylko zostałam, i też powinnam już isc spac, nadrobiłam troszke, i już oczy mi sie zamykają, wogóle zauważyłam że mnie oczy ostatnio bolą od ekranu komputerrowego, chyba powinnam zrobic sobie jakąś przerwę

dzięki za wszelkie komplementy ::) ;D

i nie wiem co jeszcze miałam napisac wszystko mi sie pomięszało....
i ziewam okrutnie
dobrze że się troche cieplej zrobiło i można na spacery po południu wychodzic

Dzień dobry :D chciałam już to zrobić godzinkę temu ale nie mogłam otworzyć strony ::)

siedzę z marudkami i włączyłam im bajkę tytek się uspokoił ale tymi jest szalejącą marudką ! a ben............ogląda poranny program dla dzieci i jest .........krukiem z koralgola :)

i juz mam tymula na kolanach tytek zaczyna marudac ben przyszedł na tubisie i zaczyna nawiac makaron na uszy :) kochany gaduła chyba ma to po cioci ;D
a co do watku z fotkami to juz kiedys pisalam ze sama nie wiem troszke bym chciala aby byll zablokowany bo wiaze sie to z pewnym niebezpieczenstwem ale z drugiej ja sama lubie poogladac inne szkrabiki i badz tu madrym..............

czesc babulki, u Nas pieeekna wiosenka, sloneczko i cieplutko, zaraz wyywamy pewnie na spacerek hihihihi

a teraz zmykam po sniadanko i nadrabiam dalej

reklama
Haloo!

Babeczki jak ubieracie dzieciaczkji na spacer. U nas w słońcu 29 stopni. Wczoraj małego dwa razy przebierałam bo był tak zapocony a wcale nie był ubrany grubo.

Do góry