reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Niuńka pisze:
Haloo!

Babeczki jak ubieracie dzieciaczkji na spacer. U nas w słońcu 29 stopni. Wczoraj małego dwa razy przebierałam bo był tak zapocony a wcale nie był ubrany grubo.

Dziewczyny gdzie wy mieszkacie?
U nas wczoraj taka zimnica była, że szok miałam nerwa przez to na całego.

No ale dziś juz ładnie słoneczko świeci i chyba taki pierwszy dzień w którym czuć, że wiosna. HURRA!!!! az na piwo mi się chce iść.

reklama
Kurde chce iść na spacer - taka ladna pogoda, a ta pionda ma dzis dzien spania. Już 4 godzina leci jak śpi. Obudzila sie po 15 minutach chce do niej wchodzic a ta znowu zasnela ::)

e_mama pisze:
Joaska pisze:
e_mama pisze:
Iwon pisze:
Dziewczynki, czy Wy też ostatnio tak szybko zmęczone jesteście?

TAK TAK TAK  :p

dosadnie napisane  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

marzy mi sie jakis wypadzik do rodzinki, zeby ktos sie zajal moim dzieckiem a ja zebym sie zajela wkoncu soba!!!!!!

Joasia
to dawaj do mnie, przygarnę Cię chętnie :)
Może sprzedamy nasze dzieci na bazarku i za zarobioną kaskę zaszalejemy w jakim miejscowym SPA ?:):):):) ;D ;D ;D
nu nu nu .............nieładnie tak myśleć :mad:

ja to bym ewentualnie mogła sprzedać NERKĘ ŁOSIA............ponoć chodzą w necie za 40tys. >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

elfiko pisze:
heloł baby
u nas też piiiiieeeeeeeekna pogoda  ;D ;D ;D
ja tez mam problem z ubieraniem Weroniki na spacer  ??? cieżka decyzja bo taka głupia jest jeszcze ta pogoda hmm ale kombinezon zimowy raczej odpada bo mam go na polarze i dziecku z uszu para by poszła  :p chyba zostaje strój na cebulke

Noc u nas znowu cieżka bo częste pobudki i " chodzenie " po łóżeczku  ::) no a o 4tej rano śpiewy i nauka nowych sylab  ::) ::) ::)
co z tego,ze matka potem w ciagu dnia wchodzi na ściany  ;D
Ewelinko to tak ,jak u nas od 12 w nocy do 3.30 rano...............była zabawa na całego
ja na rzęsach,a Otylia na nogach w łóżeczku
co ja położyłam,to ona ze śmiechem hihihihihi i by zdąrzyć przede mna na równe nogi i smoka lu za barierkę
i bądź tu mądry ,bo dwie jedynki juz na wierzchu,
no chyba,żeto górne

witam Kate i Tofinka ;D
jakie macie śliczne buziaczki,
teraz już wiem,jak wyglądacie
i nie muszę sobie Was wyobrażać ;) :p
co i tak nie wychodziło mi za dobrze ::)

Maniuwyglądasz olśniewajaco,ja też chce do Hameryki i bede taka śliczna(hihihihi)
ale to chyba zasługa bardziej dużego i kochających dzieciaczków ;D

Iwon śliczna z Ciebie kobieta,masz takie piekne rysy twarzy,
ten Twój łosiek jest szczęśliwym facetem mając taką śliczną żonę :)

reklama
Martusia gratulacje z postępów Alusia! ;D

i Otylcia dziękuje za komplemencik,robiąc dla cioci specjalnie pieska
o0yz.jpg

Do góry